Φέρες: Δυο φωτιές σε λίγες ώρες κατέστρεψαν αυτοκίνητο και αποθήκη με ζωοτροφές

Φέρες: Δυο φωτιές σε λίγες ώρες κατέστρεψαν αυτοκίνητο και αποθήκη με ζωοτροφές

Δυο φωτιές που ξέσπασαν χθες και σήμερα τα ξημερώματα στις Φέρες, προκάλεσαν την καταστροφή ενός τρακαρισμένου αυτοκινήτου και μιας αποθήκης με ζωοτροφές.

Στις δυο περιπτώσεις επενέβη το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, ενώ στην ποερίπτωση της πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση χρησιμοποιήθηκε και μηχάνημα έργου του δήμου Αλεξανδρούπολης, με άμεση ανταπόκριση εκ μέρους του Αντιδημάρχου Φερών Δημήτρη Κολγιώνη, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική.

Στην περίπτωση της χθεσινής πυρκαγιάς, κάποιοι ανεύθυνοι έβαλαν φωτιά  να κάψουν βάτα και καλάμια σε κανάλι της περιοχής Φερών, με αποτέλεσμα αυτή να επεκταθεί και να προκληθεί ζημιά σε παρακείμενη αποθήκη ενός κτηνοτρόφου, που είχε αποθηκεύσει μέσα μεγάλες ποσότητες ζωοτροφών.

Στην δεύτερη περίπτωση, επίσης στις Φέρες, ένα αυτοκίνητο που είχε μεταφερθεί σε συνεργείο αυτοκινήτων (φανοποιείο) μετά από τρακάρισμα στην Αλεξανδρούπολη, τις πρωινές ώρες σήμερα πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, όπως μπορείτε να δε΄θτε στις φωτογραφίες.

Μάλιστα η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα διπλανό, επίσης παρκαρισμένο εκεί για να γίνει η αποκατάσταση του τρακαρίσματος του και του προκάλεσε μικρότερες ζημιές.