Πέτρος Πολυχρονίδης: Συγκινητικές στιγμές στις επισκέψεις του στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέτρος Πολυχρονίδης: Συγκινητικές στιγμές στις επισκέψεις του στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Ορεστιάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στις επισκέψεις του Εβρίτη τηλεπαρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη, στα τρία ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Ορεστιάδας, όπου βρέθηκε μαζί με την Νατάσα Κουβελά.

Ο συντοπίτης μας (από τη Νέα Βύσσα) παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης, του πιο πετυχημένου και μακροβιότερου παιχιδιού της ελληνικής τηλεόρασης που προβάλλεται στο STAR, βρέθηκει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Ορεστιάδας  και παρουσίασε την Πέμπτη τον Τσικνομπουρμπούλη 2023, μαζί με την συμπαρουσιάστρια του στον Τροχό της Τύχης, τη Νατάσα Κουβελά.

Δέχθηκε λοιπόν αμέσως και με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, την πρόσκληση που του έγινε από τους υπεύθυνους των τριών ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Ορεστιάδας, αυτό του δήμου αλλά και δύο ιδιωτικών, να τα επισκεφθεί και να βρεθεί κοντά στα άτομα με αναπηρία που αυτά φιλοξενούν. Μάλιστα στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εξέλιξη, τα παιδιά τους επεφύλασσαν μια έκπληξη, αφού τους χάρισαν έναν… Τροχό της Τύχης που έφτιαξαν μόνα τους.

Είναι άλλωστε γνωστό πόσο απλό, προσγειωμένο και συναισθηματικό παιδί παραμένει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρά την επιτυχία των τελευταίων χρόνων από την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Συνοδευόμενος λοιπόν από τη Νατάσα Κουβελά και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΟ Δημήτρη Βαρσαμακίδη, επισκέφθηκε τα τρία ΚΔΑΠ ΜΕΑ της πόλης.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του δήμου Ορεστιάδας, ευχαρίστησαν για αυτή την επίσκεψη (το ΒΙΝΤΕΟ έχει την συγκατάθεση των γονιών να το διευκρινίσουμε), γράφοντας στην επίσημη σελίδα του  ΚΔΑΠ ΜΕΑ:

“Οι κλόουν της καρδιάς Σας” νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη και αγάπη που είστε κοντά μας με την πρώτη ευκαιρία Πέτρος Πολυχρονίδης και Νατάσα Κουβελά.
Οι αγκαλιές σας που είναι ειλικρινείς και γεμάτες αγάπη, αποτελούν για μας το καλύτερο δώρο χαράς.
Ραντεβού στη σκηνή του Τσικνομπουρμπούλης 2023. Μαζί μας πάντα και παντού και ο αγαπημένος μας πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας , Δημήτρης Βαρσαμακίδης”.

Οι άνθρωποι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Εξέλιξη από την πλευρά τους, έγραψαν για την επίσκεψη αυτή:

Μια μέρα έκπληξης και χαράς περιμενε τα παιδια μας!! Οι αγαπημενοι μας παρουσιαστές απο τον Τροχό της τύχης μας χαρισαν απλόχερα πολυ όμορφες στιγμες! Τα παιδια μας είχαν την ευκαιρια να αλληλεπιδράσουν και να ταξιδέψουν στον τροχό της τύχης!
“Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας κ.Πολυχρονίδη αλλά και την κα Κουβελά.
Επιπλέον, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και στην ΔΗΚΕΠΑΟ που υποστήριξαν την συγκεκριμένη δράση, τοσο τον Δημήτρη Βαρσαμακιδη όσο και τον Γιάννη Παπαϊωάννου”.