Συνάντηση κατόχων 4Χ4 στην πόλη της Ορεστιάδας διοργανώνει το Action Club Έβρου

Συνάντηση κατόχων 4Χ4 στην πόλη της Ορεστιάδας διοργανώνει το Action Club Έβρου

 Το Action Club Έβρου, Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας με έδρα την Ορεστιάδα ανακοινώνει ότι θα διοργανώσει στις 17-18-19 Μαρτίου, φιλική υνάντηση κατόχων 4Χ4 στην πόλη της Ορεστιάδας.

Την πόλη θα επισκεφθούν και θα διανυκτερεύσουν τετρακίνητοι από τη Μακεδονία, τη Θράκη αλλά και άλλες περιοχές. Θα συμμετέχουν και θα απολαύσουν χωμάτινες διαδρομές στην επαρχία Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους τετρακίνητους διότι ΔΕΝ είναι αγώνας. Υπεύθυνοι διοργάνωσης Μόραλης Γιώργος και Βλασακούδης Θάνος.

Επίσης το Action Club Έβρου, Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας με έδρα την
Ορεστιάδα, διοργάνωσε μια ομιλία του έγκριτου δημοσιογράφου του ειδικού Τύπου και ταυτόχρονα νικητή του rally Paris-Dakar του 2003 στην κατηγορία Μοτοσυκλετών 400cc., Βασίλη Ορφανού.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου (Κων/πόλεως 307) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 18.00. Την εκδήλωση παρακολουθήσανε μεγάλος αριθμός fans και οπαδοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το θέμα της ομιλίας ήταν οι αγώνες Dakar, η προετοιμασία και η υπερπροσπάθεια διάσχισης 10.000 χλμ. σε 19 ημέρες στο εδάφη των ερήμων της Σαχάρα και της Ατακάμα. Ο Βασίλης Ορφανός συμμετείχε σε έξι αγώνες του DAKAR ΑΠΟ ΤΟ 2003 έως το 2011. Η υπερπροσπάθεια αυτή χρειαζότανε τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και σωματικής προπόνησης. Ήταν μια μεγάλη βραδιά όπου ο Βασίλης Ορφανός τίμησε με την παρουσία του την Λέσχη μας αλλά και την πόλη μας. Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Νίκος Δανογλίδης.
β. Η λέσχη μας εκπροσωπήθηκε στον αγώνα Endurance Trackday – 6h of Serres. Έναν αγώνα εξι ωρών. Διαγωνίστηκαν με ένα αυτοκίνητο Mazda MX-5 1.8cc. Οδηγοί ήταν οι Διαμαντόπουλος Χάρης, Ζεμπέκης Πασχάλης και Σιβρίδης Γεώργιος. Ενώ η τεχνική ομάδα υποστήριξης στα pit-stop ήταν οι Κεφαλάς Θωμάς, Μητρόπουλος Δημήτρης και Σαλωνίδης Γεώργιος. Η ομάδα κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*