Θεοδωρικάκος για εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης: “Είναι πολύ γελασμένοι όσοι νομίζουν θα ξεκινήσουν με παρανομίες”

Θεοδωρικάκος για εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης: “Είναι πολύ γελασμένοι όσοι νομίζουν θα ξεκινήσουν με παρανομίες”

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ,  αναφέρθηκε και στα εικονικά σύμφωνα συμβίωσης πολλών εκ των 250 νέων Συνοριοφυλάκων στον Έβρο, που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πριν μια εβδομάδα το Evros-news.gr.

Ο κ.Θεοδωρκάκος επέμεινε στην… σκληρή γραμμη απέναντι σε όσους προχώρησαν στα δεκάδες εικνονικά Σύμφωνα Συμβίωσης, για να πετύχουν ευνοϊκή τοποθέτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, επισημαίνοντας:

Στον Έβρο είχαμε και κάτι ανάποδο, θέλω να το πω γιατί πρέπει να είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πάρα πολύ ειλικρινείς: Δυστυχώς υπήρξαν ορισμένοι από τους 250 νεοπροσληφθέντες συνοριοφύλακες, οι οποίοι ψευδέστατα δήλωσαν σύμφωνα συμβίωσης. Έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα και ποινική έρευνα από την δικαιοσύνη και είναι προφανές ότι όσοι νομίζουν ότι θα αρχίσουν την πορεία τους και την σταδιοδρομία τους στην Ελληνική Αστυνομία με παρανομίες, είναι πολύ γελασμένοι και δεν πρόκειται ποτέ να προσληφθούν. Όποιος έχει το εθνόσημο στην στολή του, θα πρέπει να το έχει στο μυαλό και στην καρδιά του με πράξεις”.

Πηγή: Thetoc.gr