Κατερίνα Μπέρδου: “Συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, για αλλαγή πορείας του τόπου μας”

Κατερίνα Μπέρδου: “Συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, για αλλαγή πορείας του τόπου μας”

Η δικηγόρος Κατερίνα Μπέρδου, μετά την επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία της υποψηφιότητας της στο ψηφολδέλτιο του κόμματος για τον Έβρο, έκανε την πρώτη της δήλωση.

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, την οποία μάλιστα συνοδεύει από ΒΙΝΤΕΟ της δήλωσης, αναφέρει:

 “Φίλες και φίλοι,
Όλοι βιώνουμε καθημερινά τις συνέπειες από την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης.
Η αδιαφάνεια, η παραβίαση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τις πρωτόγνωρες πρακτικές του “μεγάλου αδελφού”, η διαφθορά, η ακρίβεια που φτωχοποιεί μεγάλα στρώματα πληθυσμού της χώρας μας, τα υποτιμητικά επιδόματα για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού, η δημογραφική κατάρρευση της περιοχής μας με τα ιδιαίτερα κι ευαίσθητα χαρακτηριστικά, η διάλυση του ΕΣΥ, οι αδιανόητες ελλείψεις φαρμάκων είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της χώρας μας.
Απέναντι στην πραγματικότητα αυτή, αλλά και στις προκλήσεις του μέλλοντος δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Οφείλουμε να ορθώσουμε ένα δημοκρατικό τείχος, απέναντι σε όλες αυτές τις πολιτικές που πλήττουν βάναυσα την δημοκρατία μας. Να σταθούμε απέναντι και να μην επιτρέψουμε την συνέχιση των πολιτικών που μας οδηγούν στο περιθώριο.
Γι’ αυτό, έπειτα από την τιμητική πρόταση που δέχθηκα, αποφάσισα να συμπαραταχθώ συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις στην αλλαγή πολιτικής, στην αλλαγή πορείας του τόπου μας.
Πιστεύω ακράδαντα πως μόνο ένα ισχυρό μέτωπο της μεγάλης προοδευτικής παράταξης στην οποία δραστηριοποιούμε και συμμετέχω μπορεί να βάλει τέλος στην πορεία της παρακμής.
Πιστεύω πως εμείς οι νέοι άνθρωποι μπορούμε και πρέπει να είμαστε μπροστά στην πρώτη γραμμή της συμμετοχής στην πολιτική.
Εμείς οι γυναίκες μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε στο πεδίο της πολιτικής μιας και εκεί καθορίζεται το μέλλον των παιδιών μας.
Νιώθω την ευθύνη και συμμετέχω και με ιδιαίτερο σεβασμό σε όλους, ζητώ την στήριξή σας, ώστε σ΄ αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο να προχωρήσουμε μαζί μπροστά.
Μαζί για μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση”.

Διαβάστε ακόμα:  ΣΥΡΙΖΑ: Η δικηγόρος Κατερίνα Μπέρδου ανακοινώθηκε επίσημα ως πρώτη υποψήφια βουλευτής Έβρου