Συγκλονισμένος ο Έβρος απ΄ τον θάνατο της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη – Τι είπε ο πατέρας της

Συγκλονισμένος ο Έβρος απ΄ τον θάνατο της 28χρονης που βρέθηκε μαχαιρωμένη – Τι είπε ο πατέρας της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυχερού, της περιοχής Σουφλίου αλλά και ολόκληρου του Έβρου, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 28χρονης κοπέλας από το Τυχερό, η οποία  βρέθηκε σήμερα μαχαιρωμένη στο στήθος, σε περιοχή του χωριού Λευκίμη.

Ένα χαμογελαστό, δραστήριο, δτναμικό κορίτσι, με συμμετοχή στα κοινά του χωριού και της περιοχής της, αναζητούνταν από χθες το απόγευμα που εξαφανίστηκε και δυστυχώς βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό. Με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και την μοτοσικλέτα της σε μια μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων, κοντά στις κεραίες η ΕΡΤ στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου, όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr.  Σοκαρισμένοι οι γονείς της, ο αδερφός της και οι συγχωριανοί της, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα την τραγική αυτή εξέλιξη. Ο πατέρας της μίλησε στο newsit.gr και τόνισε:

“Ενώ ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε. Την βρήκε σήμερα τυχαία ο ανηψιός μου στο βουνό. Δεν την βρήκαν σε γκρεμό ακριβώς, σε ένα πρανές στην άκρη του δρόμου.
Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα”, είπε ο χαροκαμένος πατέρας.

Διαβάστε ακόμα-ΣΟΚ: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η νεκρή 28χρονη από το Τυχερό

Επικεφαλής του καρναβαλιού Τυχερού που

φυσικά ματαιώθηκε, εξαφανίστηκε από χθες

Κάτοικος του Τυχερού περιέγραψε στο newsit.gr την αρχή του δράματος, επιβεβαιώνοντας όσα αναφέραμε στο Evros-news.gr: “Χθες το μεσημέρι (Κυριακή) κατά τις 2.30 έφυγε από το σπίτι και είπε στους γονείς της ότι θα πήγαινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου, που έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα του Τυχερού και η παρέα της θα την περίμενε στην κερκίδα. Όμως, δεν πήγε ποτέ στον αγώνα. Αργά το απόγευμα, που δεν είχε εμφανιστεί, άρχισαν οι γονείς της να την αναζητούν. Πήραν τηλέφωνο, δεν το σήκωνε, άρχισαν να ψάχνουν τις φίλες της, στα χωριά, στο Σουφλί που είχε κάποιες παρέες, παντού”.

Εκείνος που την εντόπισε ήταν ο θείος της, ο οποίος -όπως λέει ο κάτοικος του Τυχερού “επειδή γνώριζε ότι η κοπέλα συνήθιζε να πηγαίνει βόλτες προς το βουνό με το μηχανάκι προς την Λευκίμη, σήμερα το πρωί έκανε μία βόλτα στην διαδρομή και είδε ένα σημείο με σπασμένα κλαδιά και δέντρα και σταμάτησε. Και εκεί την εντόπισε. Βρέθηκε με ένα μαχαίρι στο στήθος. Πρώτα καταγράφηκε ως τροχαίο και ήρθε η πυροσβεστική για να ανασύρουν τη σορό, προκειμένου να την πάρει το ασθενοφόρο. Αλλά όταν έφτασαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και γύρισαν τη σορό και την έβαλαν ανάσκελα, ήταν μαχαιρωμένη και σταμάτησε η διαδικασία και ήρθε ο ιατροδικαστής”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρή 28χρονη κοπέλα απ΄ το Τυχερό που αγνοούνταν από χθες

Να επισημάνουμε εδώ, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αστυνομικοί από το Τμήμα Τυχερού αναζητούσαν την 28χρονη κοπέλα μαζί με την οικογένεια, τους συγγενείς και συγχωριανούς της όλο το βράδυ. Μάλιστα ζητήθηκε και η συνδρομή της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να εντοπιστεί το σήμα του κινητού της, κάτι που έγινε και ενημερώθηκαν πως προέρχονταν από την περιοχή του χωριού Λευκίμη. Κι επειδή συνηθιζε να πηγαίνει βόλτα προς τα εκεί με την μοτοσικλέτα της, επικεντρώθηκαν οι έρευνες και τελικά την βρήκε ο θείος της και άμεσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ιαι το ΕΚΑΒ.

Η κοινωνία του Τυχερού και όσοι γνώριζαν την 28χρονη κοπέλα, είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και περιγράφουν ένα πρόσωπο δραστήριο, που ασχολείτο με τις αγροτικές δουλειές και βοηθούσε καθημερινά στο στήσιμο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνταν την ερχόμενη Κυριακή στο Τυχερό και φυσικά ματαιώθηκαν. Ήταν κορίτσι δυναμικό, βοηθούσε τους γονείς της στις αγροτικές εργασίες, οδηγούσε το τρακτέρ και είχε και μοτοσικλέτα. Δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι τον τελευταίο καιρό, ενώ σπούδαζε στο Δημόσιο ΙΕΚ Αμπελουργίας-Οινολογίας του Σουφλίου, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από φέτος.

Αυτοχειρία η πρώτη εκτίμηση, αλλά

εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την 28χρονη κοπέλα είναι ότι πρόκευται για αυτοχειρία, αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Βρέθηκε πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αλλά και του Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια. Μάλιστα το μαχαίρι ήταν κάτω από την μπλούζα και δεν την είχε τρυπήσει, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση ότι έδωσε μόνη της τέλος στη ζωή της. Επίσης δεν υπήρχαν στοιχεία στο σημείο, που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, αλλά όλα όπως επισημάναμε θα εξεταστούν.
Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο   ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Θα ακολουθήσουν έρευνες που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει  η περιοχή. Επίσης αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα οπουδήποτε, στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμη και το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 28χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος. Τέλος, θα ζητηθεί και η συνδρομή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να συγκεντρωθούν επιπλέον στοιχεία.