Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Είμαι Εβρίτισσα. Κατάγομαι απ΄ τα Βρυσικά Διδυμοτείχου”, δήλωσε η εντυπωσιακή Αντιπρόεδρος του κόμματος “ΠΑΤΡΙΔΑ”

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Είμαι Εβρίτισσα. Κατάγομαι απ΄ τα Βρυσικά Διδυμοτείχου”, δήλωσε η εντυπωσιακή Αντιπρόεδρος του κόμματος “ΠΑΤΡΙΔΑ”

-Ο Έβρος είναι η πατρίδα μου. Ο παππούς μου Βλάσιος είναι ιερέας στα Βρυσικά Διδυμοτείχου και έχει   κάνει ένα τεράστιο έργο

Εβρίτισσα, από την πλευρά της μητέρας της, είναι η εντυπωσιακή και πολυσυζητημένη Αντιπρόεδρος του κόμματος “ΠΑΤΡΙΔΑ” Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία από τον περασμένο Σεπτέμβριο ένωσε τις δυνάμεις της με τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο  Μπογδάνο.

Η νεαρή πρώην πολιτικός της Ν.Δ, που προκαλεί συχνά με τις θέσεις που παίρνει για διάφορα θέματα και κάνει δηλώσεις χωρίς να φοβάται το πολιτικό ή άλλο κόστος, αποκάλυψε η ίδια μιλώντας σήμερα στον ραδοφωνικό σταθμό MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό, ότι μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, αλλά έλκει την καταγωγή της από το χωριό Βρυσικά Διδυμοτείχου. Όπως μάθαμε, από εκεί είναι η μητέρα της, το γένος Μαμασίδη, ενώ ο παππούς της Βλάσσιος Μαμασίδης είναι  συνταξιούχος ιερέας, ζει με την πρεσβυτέρα του στα Βρυσικά και είναι πολύ αγαπητός σε όλους, αφού επί χρόνια ήταν ο παππάς του χωριού.

Όπως είπε η κ.Λατινοπούλου:  “Ο παππούς μου είναι ιερέας, είναι στα Βρυσικά Διδυμοτείχου, ο πάτερ Βλάσιος, είναι εν ζωή. Σίγουρα τον γνωρίζουν. Έχει κάνει ένα τεράστιο έργο. Ήταν κάτι που δεν  ήθελα να το διαφημίζω. Η πίστη είναι κάτι πολύ προσωπικό. Σίγουρα μας ακούει κιόλας. Πολύ καλά κάνετε και το αναφέρετε. Με συγκινείτε. Είναι κάτι πολύ όμορφο όλο αυτό που μας έχει διδάξει μέσα από την πίστη μας και τις αξίες που μας έχει δώσει σε όλη την οικογένεια. Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους ανθρώππους του Έβρου τους οποίους υπεραγαπώ γιατί είναι η πατρίδα μου. Πραγματικά συγκινούμαι και έχω υποσχεθεί προεκλογικά να έρθω στον Έβρο και να συναντηθώ με πολύ κόσμο για να συζητήσουμε ια και γνωριστούμε δια ζώσης”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΥΣΙΚΑ στο 26:00