Μαργαρίτης Κίρκος: «Η βουλευτική μου αποζημίωση θα μοιράζεται σε Εβρίτες που έχουν ανάγκη, αν εκλεγώ. Δεσμεύομαι δημόσια»  

Μαργαρίτης Κίρκος: «Η βουλευτική μου αποζημίωση θα μοιράζεται σε Εβρίτες που έχουν ανάγκη, αν εκλεγώ. Δεσμεύομαι δημόσια»  

Στην ξεκάθαρη τοποθέτηση ότι αν εκλεγεί βουλευτής Έβρου με την «Ελληνική Λύση» θα μοιράζει όλα τα χρήματα της βουλευτικής του αποζημίωσης σε οικογένειες Εβριτών που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, προέβη ο Μαργαρίτης Κίρκος.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ALFA Τηλεόραση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης  και την δημοσιογράφο Κυριακή Μπασκάκη, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, δεσμεύθηκε κατηγορηματικά ότι:

«Αν το θέλει ο Θεός και ο λαός που θα ψηφίσει και εκλεγώ βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» στον Έβρο, θα μοιράζω κάθε μήνα όλα τα χρήματα της βουλευτικής μου αποζημίωσης, σε οικογένειες του νομού μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η απόφαση αυτή είναι από την καρδιά και την ψυχή μου. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων του Έβρου που έχουν τα απαραίτητα στοιχεία, κάθε μήνα όσα χρήματα είναι η βουλευτική αποζημίωση, θα μοιράζεται σε συντοπίτες μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Είναι ξεκάθαρη, δημόσια δέσμευση και όχι κάποια δήλωση ή ενέργεια εντυπωσιασμού.

Γυρίζω εδώ και τέσσερα χρόνια, καθημερινά σχεδόν σε ολόκληρο τον Έβρο και βλέπω ότι υπάρχουν συντοπίτες μας που δεν καταφέρνουν να τα φέρουν βόλτα με τα έξοδα. Σε πολλούς λείπουν ακόμα κα τα βασικά, για να ζουν αξιοπρεπώς. Γι αυτό και πήρα την συγκεκριμένα απόφαση.

Θεωρώ την πολιτική λειτούργημα και όχι επάγγελμα. Είμαι επιχειρηματίας και επαγγελματίας, έχω 11 επιχειρήσεις στην πανέμορφη Σαμοθράκη όπου δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια και δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Ούτε ασχολήθηκα καιροσκοπικά, επειδή ίσως διαπίστωσα ότι το κόμμα μας έχει απήχηση και μάλιστα πολύ μεγάλη στον Έβρο, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Αποφάσισα να ασχοληθώ και το 2019 που ήμουν πάλι υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την  «Ελληνική Λύση» και τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Βελόπουλο αλλά και τώρα, για να προσφέρω στον τόπο μου. Από τον βόρειο Έβρο, απ΄ όπου κατάγονται οι γονείς μου, μέχρι την Σαμοθράκη όπου δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά».

Μαργαρίτης Κίρκος

Υποψήφιος βουλευτής Έβρου

Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Της «Ελληνικής  Λύσης»