Πατέρας Βίκυς: “Αν αποδειχθεί  αυτοτονία, θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος ήταν παλικαρίσιος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας Βίκυς: “Αν αποδειχθεί αυτοτονία, θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος ήταν παλικαρίσιος” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς από το Τυχερό, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα του χωριού Λευκίμη την περασμένη Δευτέρα, ζητάει απαντήσεις και περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της  κόρης του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Νίκος Καδόγλου μίλησε στην απεσταλμένη του Star Κατερίνα Ρίστα για τις αμφιβολίες του και κάνει έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

 «Παλικαρίσιο, αν κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά»

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε συντετριμμένος ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς.

“Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα”. 

 «Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» λέει, και ο πόνος τον «λυγίζει».

Μέσω του Star κάνει έκκληση για πληροφορίες. Zητά αν είδε κάποιος κάτι να το καταγγείλει στην Αστυνομία.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον κύριο Νίκο είναι πολλά. Οπως λέει, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ολη τη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια, μιλούσαν για τα πάντα. Με περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Σε ένα τετράδιο κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν.

Αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις για το τι μπορεί να έγινε.

'Εβρος

Οι γονείς και ο αδελφός της Βίκυς κατέθεσαν το απόγευμα στην Αστυνομία. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, ενώ αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή.