ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο Καραβασίλης “τρέμει” τις δημοσκοπήσεις, ο Πέτροβιτς… πετάει χαρταετό και ο… Στάθαρος βρίζει δημοσιογράφους

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο Καραβασίλης “τρέμει” τις δημοσκοπήσεις, ο Πέτροβιτς… πετάει χαρταετό και ο… Στάθαρος βρίζει δημοσιογράφους

Καλώς σας βρήκα και πάλι. Καλή Kαθαρά Δευτέρα και Kαλή Σαρακοστή. Εμείς πάντως, μια και σε λίγες μέρες ξεκινάει επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές, μόνο… νηστεία δεν θα έχουμε σε ειδήσεις και ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ, αφού-πρώτα ο Θεός, υγεία να έχουμε-θα τα λέμε πολύ πιο συχνά.

Σαρακοστή πάντως έχουμε ήδη, όσον αφορά τις ανακοινώσεις των υποψηφίων δημάρχων, γιατί μπορεί ο Φεβρουάριος να μπήκε.. δυναμικά και να είχαμε δύο επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων, του Διαμαντή Παπαδόπουλου στην Ορεστιάδα και του Γιώργου Τσιουράκη στο Διδυμότειχο, η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο ανάλογη.
Τελειώνει και ο Φεβρουάριος και κανένας άλλος δεν ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διεκδικήσει θέση Δημάρχου στο νομό Έβρου. Ιδιαίτερα στην Αλεξανδρούπολη όπου υπάρχουν αρκετοί εν αναμονή υποψήφιοι, όπως τουλάχιστον ακούγεται στο παρασκήνιο, επικρατεί τεράστια… νηστεία.

Η παράταξη Κιτσικίδη-Δούκα με… βιτρίνα τον Καραβασίλη

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η συμπεριφορά ορισμένων έχει αρχίσει ήδη να.. ξεφεύγει, πριν ακόμα ανακοινώσουν στον κόσμο επίσημα την υποψηφιότητα τους για τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Πρώτη και καλύτερη, η δημιουργηθείσα στο παρασκήνιο εδώ και πολλούς μήνες παράταξη των Λάκη Κιτσικίδη -Δημοσθένη Δούκα, με τον Δημήτρη Καραβασίλη στη… βιτρίνα.
Ο διευθυντής του ξενοδοχειακού ομίλου Αστήρ-Εγνατία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη λοιπόν (πότε λήγει η σύμβαση με τον δήμο Αλεξανδρούπολης; Πότε λήγει άραγε και ποιος θα  υπογράψει τη νέα;), που προαλείφεται για δήμαρχος από τα μέσα του καλοκαιριού,παραμένει… άφαντος.
Θυμάμαι, Ιούλιος πρέπει να ήταν, όταν είχα κάνει μια συνάντηση με το στενό συνεργάτη και… δεξί του χέρι (ΠΑΣΟΚ είναι βέβαια πάντα ο άνθρωπος και μάλιστα το πιο… βαθύ) Λάκη Κιτσικίδη.  Αυτός χειρίζεται τα θέματα των υποψηφιοτήτων και της κατάρτισης του ψηφοδελτίου και με είχε  διαβεβαιώσει ότι κατά 85% είναι έτοιμο το ψηφοδέλτιο του κ.Καραβασίλη. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων είχαν συμφωνήσει και μόνο κάποιες…  διορθωτικές κινήσεις απέμεναν για να είναι έτοιμο.
Θα ανακοινώνονταν μάλιστα τόσο η υποψηφιότητα Καραβασίλη όσο και κάποιοι πρώτοι υποψήφιοι, ως τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο τέλη Σεπτεμβρίου. Μάλιστα τότε, ο φίλος μου ο Λάκης Κιτσικίδης  και οι υπόλοιποι  που  έχουν… περικυκλώσει τον Δημήτρη Καραβασίλη και του… τάζουν λαγούς με πετραχήλια, είχαν ξεκινήσει να μοιράζουν και.. οφίτσια στη νέα δημοτική αρχή.
Θέσεις Αντιδημάρχων, θέσεις στη ΔΕΥΑΑ, θέσεις στην ΤΙΕΔΑ και αλλού. Φτάσαμε όμως τέλη Φεβρουαρίου και… άκρα του τάφου σιωπή. Ο κ.Καραβασίλης δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν την πρόθεση του να διεκδικήσει την καρέκλα του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, από τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. 

“Τρέμει” τις δημοσκοπήσεις ο υπάλληλος Δασκαλαντωνάκη

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως  “τρέμει” κυριολεκτικά τα αποτελέσματα  δημοσκοπήσεων που θα δώσουν μία πρώτη “εικόνα” της όποιας αποδοχής στον κόσμο του δήμου Αλεξανδρούπολης. Γιατί καλές οι… διαρροές,  οι φημολογίες και τα “παραμύθια” του φίλου μου Κιτσικίδη, πως ο υπάλληλος του ομίλου Δασκαλαντωνάκη έχει μεγάλη απήχηση, όταν όμως γίνουν δημοσκοπήσεις και κυρίως δημοσιευθούν τα αποτελέσματα τους, τότε αλλάζει το πράγμα.
Γιατί τα αναφέρω αυτά; Μαθαίνω ότι ο υπεύθυνος μας Κώστας Πιτιακούδης, ενημέρωσε μέσω του Λάκη Κιτσικίδη τον Δημήτρη Καραβασίλη, ότι το Evros-news.gr προγραμματίζει, σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία δημοσκοπήσεων της Αθήνας, πιο κορυφαία δεν γίνεται, να διενεργήουν έρευνα μέτρησης της κοινής γνώμης στον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Φαίνεται ότι τον… χτύπησε το ρεύμα τον κ.Καραβασίλη και άρχισε τα τηλέφωνα στους υπεύθυνους της εταιρείας, απαιτώντας να μην γίνει κάτι τέτοιο όσον αφορά τον ίδιο. Να μην συμπεριλαμβάνεται δηλαδή στην δημοσκόπηση, γιατί   ακόμα δεν ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του.
Βλέπετε, άλλο να διαδίδονται διάφορα στην πόλη, ότι δηλαδή η αποδοχή του για δήμαρχος είναι μεγάλη  με βάση μυστικές δημοσκοπήσεις, αλλά όταν το Evros-news δημοσιεύσει επίσημα την δημοσκόπηση που θα διενεργήσει κορυφαία-επαναλαμβάνω-εταιρεία της Αθήνας,  τότε… κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Ο φανεροσύμβουλος διαχρονικός… μυαλοπώλης Δούκας 

Θα φανεί ξεκάθαρα ποιος λέει αλήθεια στον κόσμο και ποιός τον “παραμυθιάζει”. Αντί λοιπόν ο Δημήτρης Καραβασίλης να τηλεφωνήσει ο ίδιος στον υπεύθυνο μας Κώστα Πιτιακούδη ή έστω μέσω του Λάκη Κιτσικίδη και να ενημερώσει ότι διαφωνεί, αυτός έκανε κάτι απαράδεκτο. Έβαλε να… γαβγίζει ξέρετε ποιον;
Πίστεψε ότι  ότι μέσω του διαχρονικού… μυαλοπώλη και φανεροσύμβουλου του σε θέματα επικοινωνίας και πολιτικής Δημοσθένη Δούκα, μπορεί να… εκφοβίσει ή να… απειλήσει έμεσσα τον Κώστα Πιτιακούδη. Ξέρετε, τον Δούκα που χρόνια ήταν ο ευεργετημενος από την οικογένεια Λαμπάκη με πολλούς τρόπους.
Τον άνθρωπο που ως δημόσιος υπάλληλος του δήμου Αλεξανδρούπολης,υπήρξε σύμβουλος του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη και τον κατέστρεψε τον άνθρωπο, με όσα του έλεγε και τον συμβούλευε. Τον συνταξιούχο πλέον του δήμου Αλεξανδρούπολης, που… παριστάνει και τον δημοσιογράφο στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι… πέρασε η μπογιά του.
Πως ανήκει πλέον στο μακρινό, το πολύ μακρινό παρελθόν και νομίζει ότι μπορεί ακόμα να κατευθύνει  παρασκηνιακά τις πολιτικές εξελίξεις στην περιοχή, τόσο σε επίπεδο δημοτικών εκλογών, αλλά και των αντίστοιχων εθνικών εκλογών που θα προηγηθούν. Οφείλω να αναγνωρίσω πάντως, ότι βρίσκει… κορόιδα να τον πιστεύουν.
Προσπάθησε λοιπόν ο Δημοσθένης ο Δούκας, σε ένα προσωπικό blog που έχει και μόνο ο ίδιος διαβάζει, άντε και ο κολλητός του Αντώνης Καμελίδης, με διάφορες ανοησίες, ηλιθιότητες και εξυπνακισμούς, νομίζοντας ο κακομοίρης ότι μπορεί να… ιδρώσει το αυτί μας ή να μας εκφοβίσει.
Ποιος; Ο Δημοσθένης Δούκας, που μαζί με τον Λάκη Κιτσικίδη και το Νίκο Γρηγοριάδη αποτελούν  το βασικό εκλογικό σύστημα του Δημήτρη Καραβασίλη. Ότι πιο παλιό, ξεπερασμένο, καθεστωτικό και φυσικά… αποκρουστικό υπάρχει. Μιλάμε είναι να… τρελαίνεσαι και να… καις λάστιχα (όχι σαν αυτά που άλλαζαν στα ακινητοποιημένα επί χρόνια οχήματα του δήμου Αλεξανδρούπολης), βλέποντας όλα αυτά.

Έμεινε με τις… κυφέλες και τις κυρήρθες, αλλά χωρίς μέλι

Έλλειψη ψυχραιμίας όμως και μάλιστα τεράστια, υπάρχει και στον έτερο… υποψήφιο στα λόγια Στάθη Ασπιώτη, που έως τώρα παριστάνει τον γίγαντα τραγουδιστή Γιάννη Βασιλείου. Εκείνος τραγουδούσε το άσμα “Φήμες, φήμες μην ακούς τις φήμες”, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο… μελισσουργός της περιβόητης “Κυψέλης”  έμεινε τελικά μόνος του.
Με τις κυψέλες και τις κυρήθρες στα χέρια, αλλά χωρίς μέλισσες και κυρίως χωρίς.. μέλι, αφού κάποιοι…γάτοι, που μια ζωή αυτά κάνουν όπου και να ασχολούνται, του το έφαγαν. Τον έβαλαν και ξόδεψε ένα σωρό χρήματα να νοικιάσει γραφεία, να τα εξοπλίσει, να πληρώνει γραμματείς και φαρισαίους, επικοινωνιολόγους της κακιάς ώρας και τελικά τον… άφησαν στα κρύα του λουτρού.
Δεν είχε καταλάβει ο Στάθαρος, αυτός ο… κολοσσός της πολιτικής σκέψης, ότι οι άνθρωποι που του παρουσιάζονταν ως τεράστιοι… επικοινωνιολόγοι και τον “παραμύθιαζαν” πως μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, πέρασε η μπογιά τους και ότι οι ιδέες που του πάσαραν μόνο φρέσκες πλέον δεν είναι.
Απλά εργαλειοποιούν τους πάντες, τους εκμεταλλεύονται για προσωπικό τους όφελος και παράλληλα τους υπονομεύουν. Αν το μυαλό κάποιων πήγε στον Καμελίδη, εγώ δεν φταίω, γιατί ονόματα δεν ανέφερα. Άλλωστε μαθαίνω ότι ο συγκεκριμένος… πλεύρισε ήδη άλλον πιθανό υποψήφιο δήμαρχο, για να… πουλήσει τις ξεπερασμένες απ΄τον χρόνο ιδέες του.

Άρχισε να βρίζει τους δημοσιογράφους ο Στάθαρος

Ο κ.Ασπιώτης  λοιπόν, που… ονειρευόταν ότι μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος και μάλιστα να εκλεγεί, προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα. Όταν δεν εκλέχθηκε ούτε καν περιφερειακός σύμβουλος το 2019 με την παράταξη του Χρήστου Μέτιου, άφησε και τον παρέσυραν κάποιοι… κόλακες να πιστέψει ότι μπορεί να γίνει δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.
Αντί όμως να κάνει αυτοκριτική, έχασε την ψυχραιμία του, όταν το Εvros-news τον εξέθεσε στο θέμα με τις συμβασιούχες καθαρίστριες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και τον ιδιώτη εργολάβο που αναμένεται αναλάβει, μια και κέρδισε τον διαγωνισμό που έγινε.
Έσπευσε λοιπόν ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου να τις υπερασπιστεί και καλά έκανε εκ της θέσεως του, άσχετα αν ενδόμυχα πιστεύει πως αυτή η στάση θα του έφερνε ψήφους σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του ως δήμαρχος. Όταν όμως άρχισε τις… ειρωνείες σε ραδοφωνικές συνεντεύξεις και τις κατηγορίες για τους ιδιώτες εργολάβους καθαριότητας, εκεί δεν αντέξαμε την… υποκρισία του.
Αποκαλύψουμε ότι προφανώς τα γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα αυτά, γιατί είχε με την σύζυγό του  εταιρεία καθαριότητας, η οποία έπαιρνε δουλειές και στο Δημόσιο. Τότε ο Σταθάρας έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και άρχισε να μας… βρίζει και μάλιστα δημόσια. Προσπαθώντας να γίνει ένας… μικρός Πολάκης.
Με σχόλια στις δημοσιεύσεις μας και αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα πυ δεν συνάδουν με αυτοδιοικητικό. Αν κ,ανει τέτοια τώρα, σκεφθείτε να γινόταν το… όγδοο  θύμα του κόσμου και να εκλεγόταν δήμαρχος τι θα έκανε. Δημόσια εκτέλεση στον Φάρο Αλεξανδρούπολης θα απαιτούσε για όσους του κάνουν κριτική.
Εμείς λοιπόν του απαντάμε απλά: Στάθαρε, δεν είναι… φήμες πως τελείωσε για σένα το… παραμύθι και το όνειρό της πιθανής υποψηφιότητας σου ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Κοίτα να… κολλήσεις σε κανέναν από τους άλλους συνδυασμούς, μήπως βγεις τουλάχιστον δημοτικός σύβουλος. Γιατί στην Περιφέρεια το 2019 δεν τα κατάφερες.

Ο Πέτροβιτς που… πετάει χαρταετό

Και επειδή, λόγω της ημέρας, πολλοί από σας, μαζί με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας, ήδη πετάξετε χαρταετό, να πούμε ότι υπάρχει κάποιος για το οποίο η γνωστή φράση της νεολαίας “αυτός πετάει  χαρταετό” που μεταφορικά σημαίνει ότι κάποιος… ζει στον κόσμο του, ισχύει απόλυτα.
Στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς αναφερόμαστε, ο οποίος αντί να ασχολείται με τα πολλά, σοβαρά και επείγοντα προβλήματα του νομού Έβρου, από το πρωί μέχρι το βράδυ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πιθανή υποψηφιότητά του για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.
Μάλιστα ούτε αυτός δεν αποφασίζει να βγει δημόσια και να το ανακοινώσει, αφού θα πρέπει να είναι δεδομένο ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει αυτόματα να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη και να αφοσιωθεί στον προεκλογικό του αγώνα. Γιατί αυτό που τώρα κάνει, είναι   σίγουρα  αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο.
Να χρησιμοποιεί δηλαδή τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, το γραφείο, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και τους υπαλλήλους της, για να κάνει ανεπίσημο προεκλογικό αγώνα στον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Να κάνει συναντήσεις με ανθρώπους που τους προτείνει είναι υποψήφιοι του, να λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι πάει για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ενώ δεν βγαίνει να το ανακοινώσει δημόσια. Μόνο αρχίζει τα αποφθέγματα του… Βίκτωρα Ουγκώ (του συστήσουμε βέβαια να κάνει τον… μουγγό γιατί με όσα λέει εκτίθεται) ή επαναλαμβάνει τα γνωστά “στη ζωή όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος”. Κι επειδή μαθαίνω αυτή την φράση την επανέλαβε στην κοπή πίτας των υπαλλήλων της Αντιπεριφέρειας Έβρου, του θυμίζουμε το γνωστό τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου.

Φτάνει, φτάνει, φτάνει λοιπόν Δημήτρη Πέτροβιτς, όπως τραγουδάει και η Χαρούλα. Η υποκρισία, τα παρασκηνιακά… σουξου-μούξου και όλα τα άλλα που κάνεις. Γιατί όσο τα συνεχίζεις, δικαιώνεις το παρατσούκλι “Χαχανούλης” που σου κόλλησε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης. Επειδή δεν ασχολείσαι  με την ουσία, αλλά κάνεις μόνο χαβαλέ.
Ο Μέτιος πως ανέχεται και επιτρέπει τα τερτίπια Πέτροβιτς;
 Ξέρεις για πότε λέω. Τότε που είχες αυτοπροταθεί στους άλλους για… Περιφερειάρχης, ώστε να “φάτε” τον Χρήστο Μέτιο, αλλά τελικά επέστρεψες πίσω… με την ουρά στα σκέλια. Βέβαια εξασφάλισες τον μισθό του Αντιπεριφερειάρχη, γιατί που να..ξανατρέχεις ως δημοσιογράφος για δουλειά σε αυτή την ηλικία.
Και φυσικά μια και θυμήθηκα τον Μέτιο, φτάνει-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- και η στάση ανοχής  που δείχνει ο Περιφερειάρχης  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης απέναντι σου. Αντί να ασχολείται και να συμμετέχει στα προεκλογικά σποτ νέων υποψηφίων του από τον Έβρο, είναι καιρός να θέσει προ των ευθυνών τον κ.Πέτροβιτς. Γιατί χρεώνεται και αυτός, χωρίς μάλιστα να φταίει, τα… τερτίπια του συνεργάτη του.
Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, γιατί αν δεν το καταλαβαίνει ο κ.Μέτιος και αυτόν… ακουμπούν  όσα κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, ο οποίος μάλιστα  όπου βρεθεί και όπου σταθεί, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κατηγορεί, προσπαθώντας να αποποιηθεί τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες. Όπως κάνει άλλωστε χρόνια τώρα.

Τον  “κολλητό” του Βενετίδη νέο Αντιπεριφερειάρχη

Να του ξεκαθαρίσει λοιπόν πως αν θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, οφείλει  να παραιτηθεί και να πάρει τη θέση του κάποιος άλλος. Όχι, δεν θα μπει ο Βασίλης Δελησταμάτης, για να “φορτωθεί”αυτός στους λίγους μήνες που απομένουν, την αδράνεια, την ανικανότητα και τις ευθύνες του αναποτελεσματικού Πέτροβιτς.
 Ο  “κολλητός” του Κώστας Βενετίδης πρέπει να γίνει Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Έτσι ίσως σταματήσει και εκείνος την συνεχή γκρίνια,  τα παράπονα, την μιζέρια και κυρίως, να πάψει να κατηγορεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον Χρήστο Μέτιο. Γιατί το κάνει όχι μόνο τώρα που έχασε την καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη και είναι υποχρεωμένος πλέον να πηγαίνει και να διδάσκει (κάποιες ώρες πάντως) στο ΕΠΑΛ της Ορεστιάδας ως καθηγητής.
Κι επίσης, όχι επειδή έχασε την άνεση να κάθεται επί ώρες στις καφετέριες της Ορεστιάδας, με το γνωστό ηλεκτρονικό τσιγάρο στο χέρι και να ασκεί υψηλή κριτική σε όλους, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Κατηγορώντας για τα προβλήματα της περιοχής του πότε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη (λες και ο… φίλος του Σαμαράς ως Πρωθυπουργός τα έλυσε), πότε τους βουλευτές Έβρου και φυσικά πάντα και τον Μέτιο. 

Πιο έτοιμος απ΄  όλους είναι ο Σταυράκογλου

Άφησα τελευταίο  τον Σταύρο Σταυράκογλου. Όχι μόνο γιατί ξεκίνησε τελευταίος να ασχοληθεί με την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, τουλάχιστον όσον αφορά την εκδήλωση πρόθεσης έστω και στο παρασκήνιο, αλλά  γιατί δείχνει αυτή την στιγμή να βρίσκεται.. ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.
Ακούγεται λοιπόν πως συνεχίζονται αμείωτες οι προετοιμασίες του, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και με την μεθοδικότητα και τον τεχνοκρατισμό  που τον διακρίνει. Έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει άριστα την… ανθρωπογεωγραφία του κεντροδεξιού χώρου, αλλά και τα δημοτικά πράγματα.
 Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του, κάτι που αρχίζει ήδη να προκαλεί “πονοκέφαλο” σε όλους και κυρίως στην παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Γιατί αυτή θα… πληγωθεί περισσότερο σε αυτή την περίπτωση και θυμηθείτε το.
Ο Σταυράκογλου λοιπόν μαθαίνω ότι έχει ήδη οργανωθεί, νοίκιασε γραφεία στην 14η Μαΐου, έφτιαξε επιτελείο, ετοίμασε ιστοσελίδα και social media, έκανε φωτογραφίσεις και με όλα αυτά δείχνει να  είναι  έτοιμος περισσότερο από όλους τους άλλους για να ξεκινήσει τον αγώνα του.
Πληροφορούμαι επίσης ότι έχει ήδη “κλείσει” ουσιαστικά και όχι στα λόγια, μερικούς υποψηφίους οι οποίοι όταν ανακοινωθούν, θα προκαλέσουν… σοκ ακόμα και σε υπάρχοντες δημοτικές παρατάξεις. Αν έλειπαν και ένας-δύο που του αυτιπροτάθηκαν και η παρουσία τους δίπλα του μάλλον μόνο κακό θα του κάνει…

Δυνατό κουίζ

Μια και μιλάμε για τις εκλογές στο δήμο Αλεξανδρούπολης, θα κλείσουμε το σημερινό ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ με ένα κουίζ. Περιλαμβάνει κάποιους που θα είναι υποψήφιοι και άλλους που έχουν ενεργό ανάμιξη στα τεκταινόμενα. Θα έχουν μάλιστα  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις που έρχονται και  θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ στο Evros-news.gr, μόλις φτάσουν στα χέρια μας τα στοιχεία που περιμένουμε.
Τι κοινό μπορεί να έχουν λοιπόν Δημήτρης Πέτροβιτς, Λάκης Κιτσικίδης, Κώστας Δουνάκης, Νίκος Γκότσης, Νίκος Γρηγοριάδης και Νίκος Βουλγαρίδης και κάποιοι ακόμα πού θα τους πούμε εν καιρώ; (Χαιρετισμούς στο σημερινό καρναβάλι στις… Φέρες).

 Ο… Ναρκαλιευτής