Στην Αλεξανδρούπολη γιόρτασαν Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Ρουσόπουλος και Καιρίδης την Καθαρά Δευτέρα

Στην Αλεξανδρούπολη γιόρτασαν Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Ρουσόπουλος και Καιρίδης την Καθαρά Δευτέρα

Στην Αλεξανδρούπολη επέλεξαν να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα και να γιορτάσουν χθες τα Κούλουμα, οι κορυφαίοι τηλεπαρουσιαστές Νίκος Ευαγγελάτος με την σύζυγο του Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς και οι βουλευτές της Ν.Δ Θοδωρής Ρουσσόπουλος και Δημήτρης Καιρίδης.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ανδρέας Ανδρέογλου, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας Αη Γιώργης στη Νέας Μάκρη, ο παρουσιαστής της εκπομπής Live News του MEGA και η σύζυγος του Τατιάνα που παρουσιάζει το T-Live στον ΑLPHA, μαζί με τον πρώην υπουργό Θόδωρο Ρουσόπουλο και τον βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη, έφαγαν όλοι μαζί παρέα εκεί. Απολαμβάνοντας τις μοναδικές ψαρονοστιμιές του Αη Γιώργη, με θέα το Θρακικό Πέλαγος.

Νίκος Ευαγγελάτος (είναι ιδιοκτήτης και της κορυφαίας ιστοσελίδας newst.gr) και Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκαν αυτό το τριήμερο την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ξεκινώντας από την Καβάλα ενώ επισκέφθηκαν και την Ξάνθη, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες. Δεν γνωρίζουμε αν τόσο αυτούς όσο και τον κ.Ρουσσόπουλο, τους φιλοξένησε ο βουλευτής της Ν.Δ και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραοά Δημήτρης Καιρίδης, που κατάγεται ως γνωστόν από την Καβάλα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας