Θρήνος στον Έβρο: Ταυτοποιήθηκε πριν λίγο στους νεκρούς ο 29χρονος Δημήτρης απ΄ την Αλεξανδρούπολη, μηχανοδηγός εκτός υπηρεσίας

Θρήνος στον Έβρο: Ταυτοποιήθηκε πριν λίγο στους νεκρούς ο 29χρονος Δημήτρης απ΄ την Αλεξανδρούπολη, μηχανοδηγός εκτός υπηρεσίας

Θρήνος στην  Αλεξανδρούπολη και ολόκληρο τον Έβρο, αφού πριν από λίγο ταυτοποιήθηκε μέσω του δείγματος DNA που έδωσε η οικογένεια του, ότι  ο 29χρονος Δημήτρης Οικού, μηχανοδηγός που ήταν εκτός υπηρεσίας αλλά επέβαινε στο μοιραίο τρένο, είναι μεταξύ των νεκρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ενημερώθηκε από τις Αρχές η αδερφή του νεαρού σιδηροδρομικού, η οποία βρισκόταν στην Λάρισα από την πρώτη ημέρα του τραγικού δυστυχήματος και έδωσε δείγμα DNA για την ταυτοποίηση. Παράλληλα ενημερώθηκαν και οι γονείς του (ο πατέρας του είναι συνταξιούχος σιδηροδρομικός), οι οποίοι παρέμειναν στην Αλεξανδρούπολη (η μητέρα του δεν μοπορούσε να μεταβεί στη Λάρισα γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας) και περίμεναν-όπως και όλοι όσοι γνώριζαν τον καλοσυνάτο, ευγενικό Δημήτρη-να γίνει ένα…θαύμα και να βρεθεί κάποια στιγμή ζωντανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Δείγμα DNA απ΄ τους γονείς του 29χρονου μηχανοδηγού – Ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί

Από το βράδυ της Τρίτης που αγνοούνταν, οι ελπίδες ήταν ελάχιστες, αφού ως μηχανοδηγός και παρ ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, η οικογένεια του θεωρούσε πως θα ήταν στο πρώτο ή στα πρώτα βαγόνια, μαζί με τους συναδέρφους του μηχανοδηγούς. Όμως δεν έχαναν την ελπίδα, όσο παρέμενε αγνοούμενος και δεν είχε ταυτοποιηθεί με κάποιον από τους νεκρούς. Φυσικά και δεν είχε βρεθεί την Τετάρτη νεκρός, όπως ανοήτως έγραψε στην σελίδα του στο facebook ο γνωστός και μη εξαιρετέος και έσπευσαν δυστυχώς να υιοθετήσουν αρκετά ΜΜΕ του Έβρου, αναδημοσιεύοντας την συγκεκριμένη  “είδηση” χωρίς να την διασταυρώσουν δημοσιογραφικά. Την ίδια στιγμή που η αδερφή του η οποία έδωσε δείγμα DNA στην Λάρισα, αλλά και οι γονείς από την Αλεξανδρούπολη, όλοι οι συγγενείς, γνωστοί, φίλοι και συντοπίτες, αγωνιούσαν μέχρι να μάθουν κάτι συγκεκριμένο για τον 29χρονο μηχανοδηγό.

Δυστυχώς σήμερα, πριν λίγη ώρα, ενημερώθηκε η οικογένεια του (ανάμεσα τους και ο μεγαλύτερος αδερφός του ο οποίος ήρθε επειγόντως από την Ολλανδία όπου μένει) ότι ταυτοποιήθηκε η σορός ενός εκ των νεκρών και ανήκει στον Δημήτρη, από τους δύο που είχαν ανασυρθεί χθες βράδυ από τα συνεργεία που συνέχιζαν τις πρ0οσπάθειες στα συντρίμμια. Χωρίς πάντως να γνωρίζουμε σε ποιά κατάσταση βρέθηκε το άψυχο κορμί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιδηροδρομικός (μηχανοδηγός) που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο 29χρονος αγνοούμενος από την Αλεξανδρούπολη

Ο 29χρονος Δημήτρης, που τον βλέπουμε στην φωτογραφία την οποία ο ίδιος δημοσίευσε πριν από πολύ καιρό μαζί με συναδέρφους του κατά την εκπαίδευση του ως μηχανοδηγός, ήταν πολύ χαρούμενος που ακολούθησε τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα του, αλλά και του θείου του, οι οποίοι ήταν επίσης σιδηροδρομικοί και έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Επισκεπτόταν συχνά το χωριό Μεταξάδες Διδυμοτείχου απ΄ όπου κατάγεαι η μητέρα του, γνωστή φαρμακοποιός της Αλεξανδρούπολης και συμμετείχε με πολύ διάθεση στις εκδηλώσεις που οργάνωναν τα νέα παιδιά του χωριού και οι σύλλογοι του. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν είναι σοκαρισμένοι από το βράδυ της Τρίτης και εύχονταν να μην υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το Evros-news.gr εκφράζει από καρδιάς τα ολόθερμα συλλυπητήρια στην οικογένια του Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.