Συναντήσεις του νέου Διοικητή ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγου Χ.Μπακιρτζή, με δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και διοίκηση Λιμένος

Συναντήσεις του νέου Διοικητή ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγου Χ.Μπακιρτζή, με δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και διοίκηση Λιμένος

Ο νέος Διοικητής της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υποστράτηγος Χρήστος Μπακιρτζής, ξεκίνησε ήδη τις συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς της Αλεξανδρούπολης.

Αν και η επίσημη τελετή  παράδοσης παραλαβής της Διοικήσεως της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ»θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 09:30 στο νημεΜίο Πεσόντων της Μεραρχίας, στο Στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ», ο νέος Διοικητής άρχισε ήδη χθες τις επαφές. Μαζί με  τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο τους υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Στη συνάντηση που είχαν, ο δήμαρχος επεσήμανε την άριστη και διαχρονική συνεργασία που έχει η τοπική αυτοδιοίκηση με τον Στρατό προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στην αποστολή του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον απερχόμενο Διοικητή για την υγιή σχέση συνεργασίας που αναπτύχθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της ΧΙΙ Μεραρχίας.

Συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, υποδέχθηκε το νέο Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Έβρου, Υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζήστα γραφεία του ΟΛΑ, παρουσία και του Διευθπυνοντα Συμβούλου Κώστα Χατζηκωνσυαντίνου.
Παράλληλα, με συγκίνηση όπως ανέφερε ο κ.Χατζημιχαήλ, αποχαιρέτησαν τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο.
 Τον Θρακιώτη  νέο  Υποστράτηγο, τον οποίο ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Α.Ε Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ χαρακτήρισε “φίλο,  στενό  συνεργάτη  επί μακρόν & εξαίρετο αξιωματικό που ουσιαστικά επιστρέφει στην 12η Μεραρχία και την Αλεξανδρούπολη, καθώς έχει υπηρετήσει ως Υποδιοικητής της την περίοδο 2019-2020”, ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο λιμάνι και τις επιχειρήσεις μεταφοράς στρατιωτικού υλικού που διεξάγονται συνέχεια.