Οι νέοι Διοικητές στις έξι Ταξιαρχίες του νομού Έβρου, έγιναν γνωστές με τις διαταγές που έφτασαν στις Μονάδες οι οποίες υπάγοται σε αυτές.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αποφάσεις του ΣΜΑΝ:
- Νέος Διοικητής της 23 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Αλεξανδρούπολης, αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Επιτελάρχης της 12ης Μεραρχίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Λαμπρόπουλος.
- Νέος Διοικητής της 31ης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στην Καβησό Φερών, αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Λάζαρος Λαζαρίδης.
3. Νέος Διοικητής στην 7η Μ/Κ Ταξιαρχία Σαραντάπορος με έδρα τον Προβατώνα Σουφλίου αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Ιωάννης Παρασκευόπουλος.
4. Νέος Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας ΑΨΟΣ Σουφλίου, αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Αθανάσιος Κοντός.
5. Νέος Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας στον Λαγό Διδυμοτείχου, αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Ματθαίος Ιωάννης
6. Νέος Διοικητής της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας ΡΙΜΙΝΙ στην Καβύλη Ορεστιάδας, αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Θωμάς Γερασίμου.
Το Evros-news.gr τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.