Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Προκηρύχθηκαν προσλήψεις γιατρών, δύο Διευθυντών Παθολόγων, Διευθυντή Ψυχιατρικής και Γυναικολόγου

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Προκηρύχθηκαν προσλήψεις γιατρών, δύο Διευθυντών Παθολόγων, Διευθυντή Ψυχιατρικής και Γυναικολόγου

Τέσσερις θέσεις γιατρών, οι τρεις Διευθυντών, για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας και ελπίζουμε να βρεθουν τελικά ενδιαφερόμενοι και να καλυφθούν, ώστε να μειωθούν κάπως τα σοβαρά κενά που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση που εκδίθηκε αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει την έγκριση για προκήρυξη τεσσάρων θέσεων ειδικευμένων ιατρών και συγκεκριμένα:

  • Δύο (2) θέσεων Διευθυντού Εσωτερικής Παθολογίας , για την Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Διδ.χου
  • Μίας (1) θέσης Διευθυντού Ψυχιατρικής για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας
  • Μίας (1) θέσης Επιμελητή Β’  Μαιευτικής Γυναικολογίας για τη Μ/Γ Κλινική του Γ.Ν.Διδ.χου

Ελπίζουμε και ευελπιστούμε στη θετική εξέλιξη και των λοιπών διεκδικήσεών μας που εκκρεμούν.

Με ενισχυμένο και βελτιωμένο το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και τις άλλες τοπικές υγειονομικές δομές διασφαλίζεται η εμπιστοσύνη του πολίτη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προς τούτο ευχαριστούμε τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτριο Τσαλικάκη και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τον υπουργό κ. Αθανάσιο Πλεύρη και την συμπατριώτισσά μας αναπληρώτρια υπουργό κ. Ασημίνα Γκάγκα για τη συνεχή και αμέριστη συμπαράστασή τους”.