Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ο ταλαντούχος Εβρίτης ηθοποιός, αποχωρεί τέλος σεζόν απ΄ το «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ο ταλαντούχος Εβρίτης ηθοποιός, αποχωρεί τέλος σεζόν απ΄ το «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»

Ο ταλαντούχος Εβρίτης ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης, αποχωρεί στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν απ΄ την πετυχημένη και πολύχρονη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

Ο συντοπίτης μας από την Ορεστιάδα ηθοποιός, είναι ένας από τους τρεις βασικούς συντελεστές, μαζί με την Ελένη Κοκκίδου και την παρτενέρ του στο σήριαλ  Μαρία Χάνου που ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του MegaQ

«Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη  Μουρμούρα, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως, αποχωρεί. Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και τώρα αναζητείται η νέα του παρτενέρ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι, η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν της Μουρμούρας», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

Και συνέχισε: «Έχουμε δύο ακόμη αποχωρήσεις από τη Μουρμούρα. Δεν συνεχίζουν ούτε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ούτε η Μαρία Χάνου, ολοκληρώνουν και αυτοί την παρουσία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιούνιο».

Για τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη που χρόνια τώρα έχει σημαντική θητεία σε πολλές θεατρικές παραστάεις, η πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια.