Μελέτης Ηλίας: Πως αντέδρασε η Εβρίτισσα μάνα του στην δήλωση ότι έκανε χρήση ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Μελέτης Ηλίας: Πως αντέδρασε η Εβρίτισσα μάνα του στην δήλωση ότι έκανε χρήση ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πολύ αγαπητός και καταξιωμένος ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, με καταγωγή από τον Έβρο και συγκεκριμένα το χωριό Βρυσούλα Φερών απ΄ όπου είναι η μητέρα του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή  «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ των πολλών που συζήτησαν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε για την αντίδραση της Εβρίτισσας μάνας του, όταν τον άκουσαν μαζί με τον πατέρα του να δηλώνει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, πως σε ηλικία 25 χρόνων έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ήταν κάτι που δεν το γνώριζαν και σίγουρα αποτέλεσε γι΄ αυτούς ένα μικρό… σοκ. Όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν τους το είχε πει, απάντησε πως δεν συμβεί κάτι τέτοιο και το άκουσαν πρώτη φορά στην τηλεόραση.

“Θα πήγαινα στη μάνα μου και θα της έλεγα ξέρεις μαμά, εγώ κάποτε στα 25 μου είχα κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών; Θέλω να δω την εικόνα της μάνας μου όταν θα το ακούει και τώρα πάλι αυτό.  Ωχ Παναγία μου, το παιδί μου”. 

Τι του είπε η συντοπίτισσα μας μητέρα του, όταν το άκουσε πρώτη φορά; “Μου κλείνει την πόρτα και μου λέει: Σοβαρά μιλάς; Πότε; Αφού εδώ ήσουνα 25 χρονών” είπε χαρακτηριστικά ο καταγόμενος από την Βρυσούλα Έβρου ηθοποιός μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Όπως είχε γράφει παλαιότερα το Evros-news.gr, ο Μελέτης Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά έρχεται  για διακοπές στον τόπο καταγωγής της μητέρας του αλλά και της δικής του,  μαζί με την σύζυγο του Θέμιδα Βουτσινά και τα δυο παιδιά τους, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διακοπές στον Έβρο απ’ όπου κατάγεται, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός   Μελέτης Ηλίας

Ο Μελέτης Ηλίας είναι από τους πιο αξιόλογους και ανερχόμενους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς και  έγινε ευρύτερα γνωστός από την πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ALHPA “Το σόι σου” που προβάλλεται επί χρόνια, ενώ πρωταγωνιστεί και στην επίσης πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Ηλίας Μελέτης: Ο Εβρίτης ηθοποιός και η γυναίκα του, στην Βρυσούλα Φερών – Φωτογράφος ο γιος τους