Συνάντηση εργασίας με φορείς του τουρισμού στον δήμο Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση εργασίας με φορείς του τουρισμού στον δήμο Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση εργασίας με φορείς του τουρισμού και με αντικείμενο το σχέδιο τουριστικής προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης είχε ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

 Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) Αναστάσιος Σεραφειμίδης, ο αντιπρόεδρος Πέτρος Κυριακίδης, ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Αν. Μακεδονίας και Θράκης Απόστολος Παλακίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Κασαπίδης, η Διευθύντρια του ΙΕΚ Τουρισμού Μαρίνα Μπελτσίδου, οι κυρίες Ευαγγελία Καραμπατζάκη και Γιώτα Δερμεντζοπούλου εκ μέρους των τουριστικών πρακτορείων και ο Αλέξανδρος Χαλκιάς εκπροσωπώντας την Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα καταστήματα εστίασης.

Κατά τη συνάντηση οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΤΙΕΔΑ για όλες τις ενέργειες τουριστικής προβολής που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από τον Δήμος Αλεξανδρούπολης και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν, όπως αποδεικνύεται από την αυξημένη πληρότητα στις κλίνες, ιδιαίτερα το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τα Σαββατοκύριακα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Στόχος η ενίσχυση της προβολής του Δήμου μας μέσα από προωθητικές ενέργειες, συμμετοχές σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, Β2Β συναντήσεις, παρουσιάσεις σε τουριστικούς πράκτορες και διοργάνωση familiar trips.
Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις σχεδιαζόμενες ενέργειες και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα όπως το άνοιγμα σε νέες αγορές και η αεροπορική σύνδεση του Διεθνούς Κρατικού Αερολιμένα ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με νέους προορισμούς.