Πέτρος Ίμβριος: Λύγισε ο Σαμοθρακίτης λαϊκός τραγουδιστής, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του

Πέτρος Ίμβριος: Λύγισε ο Σαμοθρακίτης λαϊκός τραγουδιστής, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του

Ο συντοπίτης μας λαϊκός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος που κατάγεται από την Σαμοθράκη, λύγισε από συγκίνηση όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης,  μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής |Happy Day” του ALPHA και την  Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή το νέο του τραγούδι, εξομολογήθηκε για τον θάνατο του πατέρα του τον Δεκέμριο του 2021 : “Την απώλεια του πατέρα μου δεν τη διαχειρίζομαι. Ζεις με αυτό. Αυτό που ένιωσα, αυτό που εισέπραξα όταν πέθανε είναι ότι έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια. Τον έχω δει δυο φορές στο όνειρό μου” είπε ο Πέτρος Ίμβριος και πρόσθεσε:

Αυτό που λένε ότι οι ψυχές γυρνάνε πάντα στα αγαπημένα τους μέρη, τον έβλεπα πάντα στα Λουτρά στη Σαμοθράκη, όπου έχουμε και ένα εξοχικό, ένα περιβόλι του παππού μου και έμεναν ως επί το πλείστον τα καλοκαίρια οι γονείς μου. Κάθε φορά τον βλέπω εκεί… Πηγαίνω πολλές φορές στη Σαμοθράκη και την αγαπώ πολύ.

Αναφέρθηκε με πολύ κολαευτικά λόγια επίσης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σαμοθράκη, την οποία επισκέπτεται όποτε το επιτρέπουν οι καλλιτεχικές του υποχρεώσεις.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Πέτρος Ίμβριος: Βαρύ πένθος για τον συντοπίτη μας τραγουδιστή, που έχασε τον πατέρα του

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*