Στο 12o ετήσιο συνέδριο του HAPCHO and Des για συνεδριακό τουρισμό, συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜΘ

Στο 12o ετήσιο συνέδριο του HAPCHO and Des για συνεδριακό τουρισμό, συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜΘ

Ο συνεδριακός τουρισμός διαθέτει ένα ευρύ πεδίο δράσης που μπορεί να δώσει ισχυρή ώθηση σε προορισμούς όπως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως αναφέρει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού τη3ς Περιφέρειας Θανάσης Τσώνης:

“Αρχής γενομένης από τα επαγγελματικά ταξίδια και τα ταξίδια κινήτρων μπορούμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο αυτό το κομμάτι του τουρισμού και να προχωρήσουμε με την διεκδίκηση περισσότερων συνεδρίων.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τουρισμό υψηλού budget – επενδύουν 7 φορές περισσότερο από τον απλό τουρίστα – που αφορά όλες τις εποχές του χρόνου και αναδεικνύει τον προορισμό. Στην ΠΑΜ-Θ διαθέτουμε πολλά από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να κάνουν τις πόλεις μας προορισμούς MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), καθώς η περιοχή έχει πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες στη φύση (και όχι μόνο) που αποτελεί την τελευταία τάση στα επαγγελματικά ταξίδια.

Με αφορμή τη συμμετοχή μου στο 12o ετήσιο συνέδριο του HAPCHO and Des (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Οργανωτών Συνεδρίων) που διεξήχθη στην Αθήνα, όπου ήμουν προσκεκλημένος ως ομιλητής, συζητήσαμε για τις δυναμική του τόπου μας και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε συνεργασίες για την προβολή τη περιοχής και ως συνεδριακού προορισμού. Πάγια μας θέση είναι η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη προς όλες τις κατευθύνσεις και για όλες τις περιοχές της Περιφέρειας. Η δυναμική υπάρχει και τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται ορατά. Συνεχίζουμε!