Ορεστιάδα: Πετυχημένη και με εντυπωσιακές προσπάθειες η 1η φιλική συνάντηση κατόχων 4Χ4 (πολλά ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Πετυχημένη και με εντυπωσιακές προσπάθειες η 1η φιλική συνάντηση κατόχων 4Χ4 (πολλά ΒΙΝΤΕΟ)

Με απόλυτη επιτυχία και με εντυπωσιακές προσπάθειες, πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου, η 1η φιλική συνάντηση κατόχων 4Χ4 στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Στην 1η τετρακίνητη “hobby” βόλτα στον βόρειο Έβρο όπως ονομάστηκε και διοργάνωσε το Action Club Έβρου- Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας με έδρα την Ορεστιάδα, συμμετείχαν κάτοχοι 4χ4 από τον Έβρο, την Θράκη, αλλά και περιοχές της Μακεδονίας και την Βουλγαρία.

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η 1η τετρακίνητη “hobby” βόλτα στον βόρειο Έβρο ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Μαρτίου το απόγευμα με… μαγκάλι στο μαγαζί της λέσχης. Στις 21:30 ξεκίνησε η βραδινή βόλτα η οποία ήταν τύπου κονβόι κοντά στην πόλη.

 Το Σάββατο 18 Μαρτίου μαζί με το πρωινό στην λέσχη δόθηκαν και οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή και όλοι ξεκίνησαν για το σημείο εκκίνησης.

Η διαδρομή ήταν 51χλμ και είχε βαθμό δυσκολίας μέτριο προς δύσκολο. Το βράδυ στο κέντρο δεξιώσεων ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στο Ν.Χειμώνιο διοργανώθηκε γλέντι με χορό και την ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα.

Σήμερα Κυριακή, τρίτη και τελευταία ημέρα, έγινε συνάντηση στην λέσχη και ακολούθησε βόλτα τύπου κονβόι με μέτριο βαθμό δυσκολίας

Ήταν μια διοργάνωση που έφερε πολύ κόσμο από διάφορες περιοχές του νομού και της χώρας στην Ορεστιάδα και σίγουρα όχι μόνο θα πρέπει να επαναληφθεί αλλά να στηριχθεί από πολλές πλευρές και να γίνει ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 4χ4 που έγινε το προηγούμενο τριήμερο