Η πρώτη καινούργια υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, 6,5 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023.
Μέχρι τώρα πολλά ακούγονταν και γράφονταν, αλλά τα δεδομένα ήταν πως ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και ο προκάτοχος του Βαγγέλης Λαμπάκης ήταν οι μόνοι σίγουροι ότι θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών. Η υποψηφιότητα από την πλευρά του ΚΚΕ έτσι και αλλιώς δεν έχει καμιά τύχη, όποιος και αν είναι επικεφαλής (Σάββας Δευτεραίος ή άλλος), ο Στάθης Ασπιώτης με τις “Κυψέλες” και τα υπόλοιπα… φληναφήματα κατάλαβε ότι… δεν μπορεί το παλικάρι, ενώ ο Δημήτρης Καραβασίλης όπως ήδη έγραψε το Evros-news.gr αν και από το καλοκαίρι δήλωνε πανέτοιμος, ποτέ δεν ανακοίνωσε επίσημα υποψηφιότητα. Αντίθετα, την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει τον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Evrow-news.gr, αυτός που θα ανακοινώσει σήμερα την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, είναι ο Σταύρος Σταυράκογλου, αφού μπορεί να ακούγεται και να κυκλοφορεί και το όνομα του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, αλλά με τα όσα έχει κάνει και πει κατά καιρούς αυτός, κανείς πλέον… δεν τον παίρνει στα σοβαρά ότι και αν ισχυρίζεται.
Ο κ.Σταυράκογλου, έχει ήδη εδώ και μέρες ετοιμάσεις τα ΒΙΝΤΕΟ της υποψηφιότητας και τις φωτογραφίες του, έχει “κλείσει” ήδη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και λειτουργεί γραφείο όπου γίνονται οι συναντήσεις. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν, θα ανακοινώσει σήμερα πως θα είναι αντίπαλος του Γιάννη Ζαμπούκη και του Βαγγέλη Λαμπάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.