Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Κάλεσμα για συμπαράσταση του κόσμου, στο Final 4 Αλεξανδρούπολης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων

Στην συμμετοχή της ομάδας Εφήβων στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη από την Παρασκευή έως την Κυριακή, αναφέρεται η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ζητάει την συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια των παικτών του.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου:

“Μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή αγωνιστική απόδοση, η ομάδα εφήβων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ κατάφερε αήττητη να προκριθεί στο final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή κο Ιωάννη Καραπιπέρη, την υπεύθυνη υποδομών του τμήματος κα Δημοπούλου Έλενα, την έφορο του τμήματος κα Όλγα Γκούβερ και τον προπονητή κο Ανδραβίζο Γεώργιο για την τεράστια αυτή επιτυχία.


Στη συνέχεια η Διοίκηση του συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε την τελική φάση του final 4 στην πόλη μας πράγμα το οποίο πετύχαμε, έχοντας και την καθοριστική συμβολή της Δημοτικής αρχής, ιδιαιτέρως δε του Δημάρχου μας κου Ιωάννη Ζαμπούκη.
Οφείλουμε δε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της ομάδας μας σε αυτήν την προσπάθεια την εταιρεία DASTERI και ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ για την συνδρομή τους.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της ομάδας μας με την παρουσία τους στο γήπεδο.