Μαργαρίτης Κίρκος: Επισκέψεις-συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Έβρου σε Λιμεναρχείο και Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης

Μαργαρίτης Κίρκος: Επισκέψεις-συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Έβρου σε Λιμεναρχείο και Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης

Διαδοχικές επισκέψεις και συναντήσεις στο Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης» Μαργαρίτης Κίρκος.

Ο κ.Κίρκος, στο πλαίσιο των συνεχών επισκέψεων και συζητήσεων του όχι μόνο με τους απλούς πολίτες αλλά και τους θεσμικούς φορείς σε κάθε πόλη και χωριό του νομού, αρχικά επισκέφθηκε το Λιμενικό Τμήμα του νησιού και με την ιδιότητα του Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης». Άκουσε από τους υπεύθυνους τα προβλήματα και γενικότερα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την λειτουργία του. Επεσήμανε ότι είναι ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα, αφού ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με την παρουσία στο νησί χιλιάδων επισκεπτών, τα προβλήματα διογκώνονται και το έργο τους γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Ο υποψήφιος βουλευτής .Έβρου, επισκέφθηκε επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης και συζήτησε με την Διοικήτρια του, για τα θέματα που υπάρχουν. Συμφώνησε πως χρειάζεται αύξηση του προσωπικού το οποίο θα υπηρετεί στο νησί, μια και την τουριστική περίοδο αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις και το έργο που πρέπει να επιτελέσουν οι αστυνομικοί.

Ο Μαργαρίτης Κίρκος ευχαρίστησε προσωπικά, αλλά μετέφερε και τις ευχαριστίες του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου τόσο τους Λιμενικούς όσο και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Σαμοθράκη, για το σημαντικό έργο που επιτελούν όλο τον χρόνο, κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.