Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε και επιθεώρησε τα έργα του σταθμού LNG, o Βούλγαρος υπουργός Ενέργειας Ρ.Χριστόφ

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε και επιθεώρησε τα έργα του σταθμού LNG, o Βούλγαρος υπουργός Ενέργειας Ρ.Χριστόφ

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε χθες το μεσημέρι, όπως έγραψε το Evros-news.gr, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Βουλγαρίας, Ρόσεν Χριστόφ και επιθεώρησε την πρόοδο των έργων στον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) Αλεξανδρούπολης.

Ο κ.Χριστόφ που είχε βρεθεί στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογο του Κώστα Σκρέκα για το θέμα του πετρελαιαγωγού Αλεξανδρούπολη-Μπουργκάς που προγραμματίζουν να προχωρήσουν Ελλάδα και Βουλγαρία, ήρθε οδικώς από την ελληνική πρωτεύουσα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Βούλγαρος υπουργός Ενέργειας συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της BULGARTRANSGAZ, διαχειριστή του εθνικού δικτύου μεταφοράς φυσικού αερίου της Βουλγαρίας, η οποία συμμετέχει με ποσοστό 20% στο μετοχικό κεφάλαιο της ελληνικής εταιρείας GASTRADE, της εταιρείας που αναπτύσσει τον Τερματικό Σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) Αλεξανδρούπολης.

Τον υποδέχθηκε και τον ενημέρωσε ο Κωστής Σιφναίος, Διευθύνων Σύμβουλος της GASTRADE του ομίλου Κοπελούζου, παρουσία και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται σήμερα ο Βούλγαρος υπουργός Ενέργειας Ρόσεν Χριστόφ, για τον σταθμό LNG

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*