Αλεξανδρούπολη: Την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου συζήτησαν με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη η Ένωση Αστυνομικών

Αλεξανδρούπολη: Την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου συζήτησαν με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη η Ένωση Αστυνομικών

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου  στα πλαίσια της συνεργασίας με τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με  τον  Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης και υπογράφουν ο Πρόεδρος Χρήστος Τουφάκης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Λίτσκας:

“Κατά την συνάντηση μας  τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν ήταν:  η ανέγερση του κτιρίου  της Δ.Α. Αλεξ/πολης και τα βήματα που έχουν γίνει ώστε να βρισκόμαστε μια ανάσα από την υλοποίηση του γι αυτό και του εκφράσαμε, για μια ακόμη φορά , τις θερμές μας ευχαριστίες για τις σημαντικές   παρεμβάσεις και βοήθειες  που προσέφερε προς την κατεύθυνση αυτή.

Ακολούθησε η συζήτηση της πρότασης για δημιουργία Παιδικού Σταθμού που θα φιλοξενεί αποκλειστικά παιδιά Αστυνομικών προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Συνάδελφοι μας. Συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν ενέργειες και δράσεις από κοινού ώστε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Έμφαση τέλος δόθηκε στην   λειτουργία  της Δημοτικής κατασκήνωση Μάκρης με την διαβεβαίωση ότι κάθε χρόνο η κατασκήνωση γίνεται καλύτερη. Εμείς από την μεριά μας δηλώσαμε ότι θα διεκδικήσουμε να έρχονται στην κατασκήνωση παιδιά Αστυνομικών από όλη την Ελλάδα βοηθώντας την Τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο  κλίμα με την υπόσχεση για συνεχή διάλογο και συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των συναδέλφων όσο και στην  βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των κατοίκων του Δήμου μας”.