Αλεξανδρούπολη: Λύση για το λιμανάκι Μαίστρου, ζήτησαν Ζαμπούκης, Ναϊτίδης απ’ τον  Γενικό Γραμματέα Λιμένων Β.Κυριαζόπουλο

Αλεξανδρούπολη: Λύση για το λιμανάκι Μαίστρου, ζήτησαν Ζαμπούκης, Ναϊτίδης απ’ τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Β.Κυριαζόπουλο

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία της παρουσίας χθες στην Αλεξανδρούπολη του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βαγγέλη Κυριαζόπουλου, η δημοτική αρχή.

Τόσο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης όσο και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, κατά την παρουσία τους στην Λέσχη Αξιωματικών πριν την παρέλαση με τον κ.Κυριαζόπουλο που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους χθεσινούς εορτασμούς της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821, τον ενημέρωσαν και του έθεσαν μετ’ επιτάσεως το ζήτημα του Λιμενικού Καταφυγίου Μαίστρου.

Του υπενθύμισαν τα έγραφα αιτήματα και τις ενημερώσεις που του έχο9υν στείλει και ζήτησαν να δοθεί άμεσα λύση για το αποκαλούμενο λιμανάκι της Μαίστρου, ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο της περιοχής. Να προχωρήσει δηλαδή ο καθαρισμός και να μπει μια αρχή για την οργάνωση και την οριστική λύση στο “ορφανό” για πολλά χρόνια Λιμενικό Καταφύγιο Μαίστρου, όπως ζητούν και οι κάτοικοι. Ο κ.Κυριαζόπουλος που είναι αρμόδιος για αυτά τα θέματα, υποσχέθηκε να εξετάσει άμεσα το ζήτημα και θα ενημερώσει εγγράφως τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για τις εξελίξεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*