Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, κυριάρχησε στο Final 4  – Αποθέωση και συγκλονιστική ατμόσφαιρα

Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, κυριάρχησε στο Final 4 – Αποθέωση και συγκλονιστική ατμόσφαιρα

Πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων στο βόλεϊ αυτό στέφθηκε απόψε πανάξια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ήταν κυρίαρχος στο final 4 το οποίο διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα του Έβρου και πετυχαίνοντας το απόλυτο, τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, στέφθηκε πανάξια Πρωταθλητής.

Τα ταλαντούχα παιδιά του Εθνικού, του εβρίτικου και του ελληνικού βόλεϊ, ήταν καλύτερη ομάδα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων και κερδίζοντας απόψε 3-1 τον Πήγασο Πολίχνης που ήταν ο πρωταθλητής των δύο προηγούμενων χρόνων,, κατέκτησαν τον τίτλο σε μία συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου και ο προπονητής τους γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο και σήκωσαν το κύπελλο, φέρνοντας την Αλεξανδρούπολη και πάλι στο επίκεντρο του ελληνικού βόλεϊ.

Για πρώτη μετά το 2013 και έκτη στην ιστορία του, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγοριών Κ21 (Εφήβων) καθώς κέρδισε στον «τελικό» του Final 4  με 3-1 τον πρωταθλητή την τελευταία διετία Πήγασο Πολίχνης. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί της ΑΕΚ με 3-1 και του Πανερυθραϊκού με 3-2.

Τα σετ: Πήγασος Πολίχνης – Μ.Γ.Σ. Εθνικός   1-3 (18-25, 25-20, 15-25, 22-25)

Η τελική Βαθμολογία

1. Μ.Γ.Σ. Εθνικός 8β. (9-4)

2. Α.Ε.Κ.  4β. (7-7)

3. Πήγασος Πολίχνης 4β. (6-7)

4. Α.Σ. Πανερυθραϊκός 2β. (5-9)

Αποθέωση και στην απονομή του κυπέλλου

από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Οι θριαμβευτές του Εθνικού αποθεώθηκαν και στην απονομή του κυπέλλου, το οποίο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, του οποίου ήταν σημαντική η συμβολή στο να διεξαχθεί το Final 4 στην Αλεξανδρούπολη και να υπάρχει αυτή η εκπληκτική ατμόσφαιρα.