Αρχοντάκης: “Το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο είναι πιο έτοιμο από ποτέ”

Αρχοντάκης: “Το ΠΑΣΟΚ στον Έβρο είναι πιο έτοιμο από ποτέ”

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Έβρου Γιάννης Αρχοντάκης με αφορμή την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή των εκλογών στις 21 Μαίου, επισημαίνει ότι το κόμμα του είναι πιο έτοιμο από ποτέ.

Παράλληλα επιβεβαίωσε απόλυτα το δημοσίευμα του Evros-news.gr, ότι η δεύτερο γυναίκα του ψηφοδελτίου στον Έβρο και έκτη υποψηφιότητα συνολικά, θα είναι η εκπαιδευτικός Ευτέρπη Μπιλιμπίνη. Η ανακοίνωση του κ.Αρχοντάκη αναφέρει:
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή των εκλογών στις 21 Μαΐου μας βρίσκει πιο έτοιμους από ποτέ. Εδώ και καιρό εργαζόμαστε για την συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου που στόχο έχει να καλύπτει όλες τις κοινωνικές τάξεις αλλά και όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Έτσι σήμερα ανακοινώνουμε την 6η υποψήφιά μας, την κα.Ευτέρπη Μπιλιμπίνη και την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου. Εκπαιδευτικός και καταξιωμένη στο χώρο εργασίας της.
Καλούμε τους πολίτες του Νομού να στηρίξουν την προσπάθεια αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών και να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο του δικομματισμού. Για έναν Έβρο πρωταγωνιστή, για έναν νομό ισχυρό”.