Διδυμότειχο: Διοργάνωση της 1ης Εκπαιδευτικής Νοσηλευτικής Ημερίδας του Τμήματος Νοσηλευτικής

Διδυμότειχο: Διοργάνωση της 1ης Εκπαιδευτικής Νοσηλευτικής Ημερίδας του Τμήματος Νοσηλευτικής

Το Τμήμα Νοσηλευτικής-Παράρτημα Διδυμοτείχου της ΣΕΥ του ΔΙΠΑΕ και η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος-ΕΝΕ ανακοινώνουν την διοργάνωση της  1ης Εκπαιδευτικής Νοσηλευτικής Ημερίδας με θέμα «Σύγχρονα Νοσηλευτικά Θέματα».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και ώρα 14:30 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Διδυμοτείχου.

Οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας που τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της πανδημίας COVID δυσκόλεψαν την εκπαίδευση και την ενημέρωση των νοσηλευτών αλλά και των φοιτητών της νοσηλευτικής, πάνω στα νέα επιστημονικά δεδομένα, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για επανέναρξη των εκπαιδευτικών δράσεων. Έχοντας αυτό ως πρωταρχικό στόχο το τμήμα Νοσηλευτικής- Παράρτημα Διδυμοτείχου, ξεκινά δυναμικά μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων αρχής γενομένης από τηνεν λόγω ημερίδαενώ θα ακολουθήσουν και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν εμπεριστατωμένα και συγκροτημένα σύγχρονα θέματα που απασχολούν την επιστημονική νοσηλευτική κοινότητα.Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της ημερίδας έχει διασφαλιστεί με την συμμετοχή διακεκριμένων στο αντικείμενο καθηγητών καθώς και συνεργατών του Πανεπιστημίου που θα φωτίσουν τις νέες εξελίξεις στο χώρο της υγείας.

H Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής

Δρ. Ευγενία Μηνασίδου

Αναπληρώτρια καθηγήτρια

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ. Γεώργιος Μανομενίδης

Επίκουρος καθηγητής Τμήματος Νοσηλευτικής

Παράρτημα Διδυμοτείχου

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής

Δρ. Δημήτριος Κοσμίδης

Επίκουρος καθηγητής Τμήματος Νοσηλευτικής

Παράρτημα Διδυμοτείχου