Μητσοτάκης: Στην Αλεξανδρούπολη για την υπογραφή επέκτασης του φράχτη και περιοδεία στον βόρειο Έβρο

Μητσοτάκης: Στην Αλεξανδρούπολη για την υπογραφή επέκτασης του φράχτη και περιοδεία στον βόρειο Έβρο

Στην Αλεξανδρούπολη για την υπογραφή του έργου επέκτασης του φράχτη κατά 35 χιλιόμετρα, αλλά και περιοδεία στον βόρειο Έβρο, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στον Έβρο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Evros-news.gr, ο κ.Μητσοτάκης θα βρεθεί στο νομό μας όπου θα είναι μάλιστα και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές που ο ίδιος εξήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαίου, για το ξεκίνημα υλοποίησης της επέκτασης του αποτρεπτικού χάρτη. Ο υπουργός κ.Θεοδωρικάκος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι η παρουσία του Πρωθυπουργού στον Έβρο γίνεται με αφορμή το γεγονός ότι την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη υπογράφεται η σύμβαση με τους δυο αναδόχους (ΤΕΡΝΑ, Ιntrakat) για το εν λόγο έργο, από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου έως την Κορνοφωλιά Σουφλίου. Στην υπογραφή θα παραστεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προβλέπεται να προστεθούν στον φράχτη άλλα 35 χιλιόμετρα τους επόμενους μήνες, που χρηματοδοτούνται από τον εθνικό προϋπολογισμό και στη συνέχεια θα υπάρξει δυνατότητα χρηματοδότησης από ευρωπαϊκούς πόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον Έβρο έρχονται την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος για την επέκταση του φράχτη

Συγκεκριμένα ο  Τάκης Θεοδωρικάκος είπε “στόχος είναι, στο σύνολο του ποταμού Έβρου να κατασκευαστεί φράχτης για την ασφάλεια της Πατρίδας μας αλλά και την Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη θα υπογράψουμε τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία. Θα είναι εκεί ο Πρωθυπουργός της χώρας, προκειμένου να υπάρξει ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα ότι επιταχύνουμε αυτές τις διαδικασίες για την κατασκευή των 35 χιλιομέτρων με χρηματοδότηση από τον δικό μας προϋπολογισμό”.

Περιοδεία στην Ορεστιάδα και τον βόρειο Έβρο γενικότερα

Οι νεότερες πληροφορίες του Evros-news.gr, αναφέρουν ότι ο κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και τον βόρειο Έβρο, ξεκινώντας ουσιαστικά από εκεί τις προεκλογικές του περιοδείες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής των εκλογών στις 21 Μαίου. Θα βρεθεί σίγουρα στην Ορεστιάδα για να κάνει μια βόλτα στην πόλη, την οποία θεωρεί… γουρλίδικη από την παρουσία του τόσο κατά την εσωκομματική διαδικασία που τον έφερε στην Προεδρία της Ν.Δ. όσο και το 2019 που κέρδισε τις εθνικές εκλογές και έγινε Πρωθυπουργός. Μάλιστα και τότε είχε επισκεφθεί τις ίδιες περιοχές, λίγο πριν το κόμμα του κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Το ακριβές πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη.