Δημοσχάκης: Άνοιξε πολιτικό γραφείο στην Ορεστιάδα μετά από… 8 χρόνια – “Ανακάλυψε” τώρα ότι “η περιοχή έχει ιδιαιτερότητες”

Δημοσχάκης: Άνοιξε πολιτικό γραφείο στην Ορεστιάδα μετά από… 8 χρόνια – “Ανακάλυψε” τώρα ότι “η περιοχή έχει ιδιαιτερότητες”

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου και μετά από 8 χρόνια ως βουλευτής Έβρου, ο Τάσος Δημοσχάκης αποφάσισε να ανοίξει πολιτικό γραφείο στην Ορεστιαδα.

Το γραφείο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Δασίου της πόλης και με αφορμή την λειτουργία του νέου χώρου σε δήλωσή του που 0αντως δεν την έστειλε στο Evros-news gr όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής το 2019 τονίζει ότι “ανακάλυψε”  πως πρόκειται για μια περιοχή με ιδιαιτερότητες και ανάγκες διαφορετικές από το νότιο Εβρο. Πάλι καλά που μετά από μια 8ετία στην Βουλή το κατάλαβε και το επισημαίνει αναφέροντας στην ανακοίνωση του:

“Αποφάσισα να προχωρήσω στην δημιουργία εκλογικού κέντρου στην πόλη της Ν.Ορεστιάδας εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου!!

Φυσικά πάντα υπήρχε σε σταθερή βάση συνεργάτης μου με βάση στον Δήμο Ορεστιάδας, προκειμένου να υπάρχει κανάλι επικοινωνίας με τους πολίτες του Β.Έβρου!

Επιμένω να αναδεικνύω ότι πρόκειται για μια περιοχή με ιδιαιτερότητες και ανάγκες διαφορετικές από το νότιο Έβρο.

Επιμένω και διεκδικώ να ισχυροποιηθεί πολλαπλά ο Β.Έβρος ακόμα και με παρουσία εταίρων, φίλων & διαχρονικών συμμάχων…

Ο Δήμος Ορεστιάδας, το Τρίγωνο Ν.Ορεστιάδας με τα 17 όμορφα χωριά είναι τόπος που επιχειρούμε να αγκαλιάσουμε με μεγαλύτερη φροντίδα και συνέπεια.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον 2ο όροφο στην Πλατεία Δασίου στον αριθμό 38 είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πολίτες, να ακούσει τους προβληματισμούς & τα παράπονα τους, να καταγράψει τις προτάσεις και φυσικά να διεκδικήσει τα αιτήματα τους…

  1. Να διαμορφώσουμε μαζί τον σχεδιασμό για τη επόμενη τετραετία η οποία θα αλλάξει τον Ν.Έβρου σημαντικά συμπαρασύροντας ψηλά και την Ν.Ορεστιάδα!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*