Επίσκεψη Μητσοτάκη: Θα τον συνοδεύουν και οι Παναγιωτόπουλος, Μηταράκης, μαζί με τον Θεοδωρικάκο

Επίσκεψη Μητσοτάκη: Θα τον συνοδεύουν και οι Παναγιωτόπουλος, Μηταράκης, μαζί με τον Θεοδωρικάκο

Τρεις υπουργοί θα συνοδεύουν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την αυριανή επίσκεψη του στο νομό Έβρου, με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής επέκτασης του αποτρεπτικού φράχτη για άλλα 35 χιλιόμετρα, από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου έως την Κορνοφωλιά Σουφλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr που ΠΡΩΤΟ σας ενημέρωσε για την επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη, ο οποίος ως γνωστόν θα είναι και υποψήφιος βουλευτής Έβρου στις εκλογές της 21ης Μαίου, εκτός του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  Τάκη Θεοδωρικάκου, θα τον συνοδεύουν και οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης. Είναι άλλωστε… συναρμόδιοι στο θέμα του φράχτη, αφού τα δυο υπουργεία μαζί με αυτό Προστασίας του Πολίτη, έχουν ανάμιξη στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και της αποτροπής ή της φιλοξενίας για όσους καταφέρουν να εισέλθουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Κ. Μητσοτάκης πριν λίγο: “Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και από εκεί μαζί με τους υπουργούς θα πετάξει με ελικόπτερο για την Ορεστιάδα. Θα ξεκινήσει περίπου στις 10 την περιοδεία του σε ολόκληρο τον Έβρο από την πλατεία της πόλης και το καφέ DON που θεωρεί ότι του έφερε γούρι όταν ξεκίνησε επίσης για Πρόεδρος της Ν.Δ αλλά και το 2019 που έγινε Πρωθυπουργός. Είναι άγνωστο αν τον συνοδεύει στην Ορεστιάδα και ο Νότης Μηταράκης, ο οποίος δικαιολογημένα αποτελεί “κόκκινο πανί” για τους κατοίκους της περιοχής, λόγω της κατασκευής νέου ΚΤΥ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο και της απαράδεκτης συμπεριφοράς και στάσης του στο συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Διδυμότειχο για να επισκεφθεί το Νοσοκομείο της πόλης και θα κάνει βόλτα στην πόλη για να μιλήσει με τον κόσμο.

Από εκεί θα πάει στο Σουφλί για να μιλήσει με τους πολίτες και θα ολοκληρώσει την επίσκεψη στην περιοχή των Φερών και συγκεκριμένα στο χωριό Πόρος όπου είναι ο φράχτης, με την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής των 35 χιλιομέτρων από τις εταιρείες ΤΕΡΝΑ και Intrakat αντί 79 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Μητσοτάκης: Στην Αλεξανδρούπολη για την υπογραφή επέκτασης του φράχτη και περιοδεία στον βόρειο Έβρο