Κελέτσης: “Υποστήριξα το ΚΥΤ Φυλακίου και δικαιώθηκα. Είναι ένα χρήσιμο έργο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κελέτσης: “Υποστήριξα το ΚΥΤ Φυλακίου και δικαιώθηκα. Είναι ένα χρήσιμο έργο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που μας χωρίζουν λιγότερο από δύο μήνες για τις εθνικές εκλογές στις 21 Μαϊου, ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Σταύρος Κελέτσης προβάλλει με υπερηφάνεια την στάση του στο θέμα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου.

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των Εβριτών που εναντιώθηκε  έντονα στην δημιουργία ουσιαστικά νέας δομής με αύξηση της χωρητικότητας και διαμαρτυρήθηκε με συλλαλητήρια να αισθάνεται πληγωμένη και προδομένη από την Κυβέρνηση, αλλά ο κ.Κελετσης νιωθει… δικαιωμένος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm είπε μάλιστα στον Σταύρο Αποστολίδη ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο έργο.

Ο βουλευτής Έβρου που θα ζητήσει και πάλι τώρα την ψήφο των Εβριτών, υπενθύμισε μάλιστα ότι ο ίδιος υποστήριξε το κυβερνητικό σχέδιο, μετά την τροποποίηση της αρχικής απόφασης και χαρακτήρισε ακροδεξιό το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, του οποίου υποψήφιοι πρωταγωνίστησαν στις αντιδράσεις. Τόνισε μάλιστα μεταξύ άλλων ότι ΚΑΚΩΣ Οι ΕΒΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου που ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό.

“Κακώς είναι θυμωμένοι οι Εβριτες, διότι αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση αυτά που έλεγε αυτά τήρησε και η μονάδα που έγινε στο ΚΥΤ Φυλακίου είναι απολύτως χρήσιμη προκειμένου να μπορούμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό,
Είχα μία σταθερή θέση από την αρχή και αυτή δικαιώθηκε όταν κάποιοι δενόταν με αλυσίδες απ’ έξω και άλλα τέτοια γραφικά.

Δυστυχώς υπάρχει ένας κόσμος που του αρέσει ο λαίκισμός”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη Κελέτση