Μαργαρίτης Κίρκος: Επισκέψεις σε ΣΙΔΕΚΑΤ, Μεγάλο Δέρειο, Σιδηροχώρι  Σουφλίου και συμμετοχή σε εκδήλωση Moto Club Alexandroupolis

Μαργαρίτης Κίρκος: Επισκέψεις σε ΣΙΔΕΚΑΤ, Μεγάλο Δέρειο, Σιδηροχώρι  Σουφλίου και συμμετοχή σε εκδήλωση Moto Club Alexandroupolis

Συνεχίζει τις καθημερινές περιοδείες του στο νομό Έβρου, τις επισκέψεις, συναντήσεις και συζητήσεις πρώτα με τους πολίτες, αλλά και σε χώρους δουλειάς και με θεσμικούς παράγοντες της περιοχής μας, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης» Μαργαρίτης Κίρκος.

Ο κ.Κίρκος, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν συχνά σε πόλεις και χωριά του νομού για να ακούσει τα προβλήματα, αιτήματα και παράπονα του κόσμου, συνεχίζει και τώρα με πολύ μεγαλύτερη ένταση την καθημερινή του παρουσία. Επισκέφθηκε αρχικά την βιοτεχνία σιδήρου  ΣΙΔΕΚΑΤ στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και μίλησε με τους εργαζόμενους και αφουγκράστηκε με πολύ μεγάλη προσοχή τις απόψεις που του εξέφρασαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου βρέθηκε επίσης στα χωριά Μεγάλο Δέρειο και Σιδηροχώρι του ορεινού όγκου Σουφλίου, τα οποία σε αντίθεση με τα περισσότερα του νομού μας, έχουν σημαντικό πληθυσμό συμπολιτών μας μουσουλμάνων. Από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τα παράπονα, τα αιτήματα τους και δεσμεύθηκε να τα μεταφέρει στο κόμμα του, την «Ελληνική Λύση», ώστε να τα αναδείξει κοινοβουλευτικά αλλά και να πιέσει για επίλυση τους.

Ο Μαργαρίτης Κίρκος ανταποκρίθηκε επίσης στο κάλεσμα του Moto Club Alexandroupolis “Οι Αγριάνες” και παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πίτας του η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία εκατοντάδων φίλων της μοτοσυκλέτας από ολόκληρο το νομό Έβρου και άλλες περιοχές της χώρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου ήταν μάλιστα ο μοναδικός εκπρόσωπος κόμματος που βρέθηκε στην πολύ πετυχημένη αυτή εκδήλωση και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ηλία Γρηγοράκη για την τιμή που του έκανε να τον προσκαλέσει.