Υποκρισία Παπαδάκη: Κατηγορούσε τον Πρόεδρο Φυλακίου Χ.Τυρμπάκη, χθες φωτογραφήθηκε μαζί του λόγω… υποψηφιότητας

Υποκρισία Παπαδάκη: Κατηγορούσε τον Πρόεδρο Φυλακίου Χ.Τυρμπάκη, χθες φωτογραφήθηκε μαζί του λόγω… υποψηφιότητας

Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός στους πολιτικούς, δεν είναι μόνο φαινόμενα που συναντάει κανείς στα λεγόμενα μεγάλα κόμματα. Πολλές φορές το ίδιο ισχύει και για όσους είτε είναι εκλεγμένοι, είτε θέλουν να εκλεγούν με τα μικρότερα κόμματα, κυρίως αυτά που παριστάνουν τα… αντισυστημικά.

Μια τέτοια περίπτωση, είναι και ο υποψήφιος της “Ελληνικής Λύσης” στον Έβρο Πάρης Παπαδάκης. Δεν θα αναφερόμαστε σε αυτόν, αν δεν βλέπαμε χθες το αποκορύφωμα της υποκρισίας του. Αρχικά να θυμίσουμε, ο δικηγόρος από την Αλεξανδρούπολη, που στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των απλών Εβριτών κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, έδωσε το παρόν ως Πρόεδρος του συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, έλεγε τότε κατηγορηματικά πως δεν αγωνίζεται τόσο παθιασμένα γιατί θέλει να γίνει βουλευτής. Πως κάτι τέτοιο δεν τον ενδιαφέρει και ο αγώνας του απλού Εβρίτη πρέπει να είναι μακριά από κόμματα. Μάλιστα δήλωνε έξαλλος  απαντώντας στους βουλευτές της Ν.Δ. Έβρου, κυρίως στον Σταύρο Κελέτση και τον Τάσο Δημοσχάκη που υποστήριζαν ότι αυτός και κάποιοι άλλοι πρωταγωνιστούσαν στις συγκεκριμένες αντιδράσεις, επειδή θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εθνικές εκλογές. Δυστυχώς δικαιώθηκαν.

Ο Πάρης Παπαδάκης, μόλις διαπίστωσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να εκλέξει βουλευτή στον Έβρο η “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, έτρεξε και κατέθεσε μόνος του γραπτή υποψηφιότητα. Γι’ αυτό άλλωστε πολλοί από τους τότε “συναγωνιστές” του απογοητεύθηκαν από την συγκεκριμένη υποκριτική, καιροσκοπική του στάση και πολλοί εξ αυτών κυρίως από τον βόρειο Έβρο, δεν θέλουν ούτε να τον δουν. Μια από τις συγκεκριμένες τότε διαβεβαιώσεις Παπαδάκη, ότι ο αγώνας πρέπει να είναι… μακριά από κόμματα και μάλιστα χαμογελούσε όταν κάποιοι συγκεντρωθέντες στην πλατεία Φυλακίου, τα έβαλαν με βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου, που βρέθηκε στην συγκέντρωση.

Αυτό όμως που έκανε χθες, πηγαίνοντας στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας και φωτογραφιζόμενος με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χρήστο Τυρμπάκη για να… καρπωθεί τις εντυπώσεις και κάποια… like στο facebook, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡAΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Ο ίδιος τον περασμένο Σεπτέμβριο, με ανάρτηση του άφηνε άθλια υπονοούμενα για τον κ.Τυρμπάκη, υιοθετώντας φήμες που κυκλοφορούσαν στην περιοχή ότι η κατασκευάστρια εταιρεία του ΚΥΤ Φυλακίου, η ΤΕΡΝΑ, έκανε δωρεά στον σύλλογο των κατοίκων του Φυλακίου “Αγία Σοφία” που συστάθηκε για την ανέγερση της εκκλησίας δίπλα στις παλιές και νέες εγκαταστάσεις λαθρομεταναστών. Αναφέρονταν σε… δήθεν μαχητές του κώλου που πληρώθηκαν από τον εχθρό, ενώ αυτός αγωνίστηκε μέχρι τέλους (πάντως στην δεύτερη συγκέντρωση κατοίκων που έγιναν και τα επεισόδια με απαράδεκτη χρήση χημικών από την Αστυνομία δεν παραβρέθηκε επικαλούμενος ότι είχε δικαστήριο ως δικηγόρος).

Χθες λοιπόν πήγε στο Φυλάκιο και φωτογραφήθηκε με τον Χρήστο Τυρμπάκη… σαν μα μην συμβαίνει τίποτα. Αν ίσχυαν όσα έγραψε στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, είναι δυνατόν να πήγε και να φωτογραφήθηκε με έναν “δήθεν μαχητή του κώλου” που πληρώθηκε από τον εχθρό; Αν δεν ίσχυαν όσα υποστήριζε τότε, θα έπρεπε τουλάχιστον χθες να διευκρινίσει ότι έκανε λάθος τότε.

Τι μπορεί να κάνει τελικά ακόμα και ένας… ανιδιοτελής και ασυμβίβαστος μαχητής, μήπως και εκλεγεί βουλευτής. Μέχρι και… Ιωάννης Μελισσανίδης στις κωλοτούμπες γίνεται.