Συναντήσεις εργασίας για την τουριστική ανάπτυξη διοργανώνει σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη η Περιφέρεια ΑΜΘ  

Συναντήσεις εργασίας για την τουριστική ανάπτυξη διοργανώνει σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη η Περιφέρεια ΑΜΘ  

Δύο συναντήσεις εργασίας σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη, διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, Αντιπεριφερειαρχών και προσκεκλημένους εκπροσώπους των Δήμων, φορέων, ενώσεων, συλλόγων και σωματείων τουριστικών επαγγελμάτων από τις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης και Έβρου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Απολογισμός ολοκληρωμένων και υπό υλοποίηση δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ
  2. Κατάρτιση σχεδίου δράσεων Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού ΑΜΘ (DMO)
  3. Διαμόρφωση προτάσεων αναφορικά με την Τουριστική Προβολή ΑΜΘ στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027

Στην Ξάνθη, η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ZPalace&CongressCenter, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, ώρα 17:00.

Στην Αλεξανδρούπολη, η συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείουRamadaPlazabyWyndhamThraki, την Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, ώρα 13:00.

Οι δύο συναντήσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Με την ολοκλήρωσή τους, στην Ξάνθη στις 19:00 και στην Αλεξανδρούπολη στις 15:00,οι χώροι θα ανοίξουν για τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη λήψη πλάνων, φωτογραφιών και δηλώσεων από τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και όποιους από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν,