Ορεστιάδα: Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου θα απολογηθεί σήμερα ο 25χρονος στρατιωτικός, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

Ορεστιάδα: Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου θα απολογηθεί σήμερα ο 25χρονος στρατιωτικός, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 25χρονος στρατιωτικός (ΕΠΟΠ), που συνελήφθη προχθές 1η Απριλίου στην Ορεστιάδα με κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο καταγόμενος από την Ορεστιάδα νεαρός στρατιωτικός, που υπηρετεί σε Μονάδα της περιοχής Διδυμοτείχου, νοσηλεύεται από το Σάββατο στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου (219 ΚΙΧΝΕ) φρουρούμενος από στρατονόμους. Κι αυτό γιατί δέχθηκε χτυπήματα από τον 14χρονο ανήλικο, με τον οποίο γnωρίστηκε μέσω του facebook, ;eκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα και εκεί πριν ακόμα γίνει οποιαδήποτε ερωτική πράξη και σε καμιά περίπτωση φυσικά βιασμός, ο 25χρονος στρατιωτικός και ο ανήλικος λογομάχησαν. Τότε ο δεύτερος άρχισε να τον καταδιώκει και όταν τον πρόλαβε τον γρονθοκόπησε και προσπάθησε να του αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ορεστιάδα: Συνελήφθη στρατιωτικός για απόπειρα βιασμού ανηλίκου – Χειροπέδες και στο θύμα

Σήμερα αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου αφού τα τραύματα του στο πρόσωπο δεν είναι σοβαρά και συνοδεία της Στρατονομίας θα μεταφερθεί στην Ξάνθη όπου είναι η έδρα του Στρατοδικείου, προκειμένου να απολογηθεί. Οι κατηγορίες είναι όπως προαναφέραμε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και σε καμιά περίπτωση βιασμού του 14χρονου, όπως κατηγορηματικά ανέφεραν χθες διάφορα αθηναϊκά ΜΜΕ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, o 25χρονος ΕΠ.ΟΠ πήγε και έκανε την καταγγελία του ξυλοδαρμού και της απόπειρας να τον κλέψει ο 14χρονος, γιατί πίστευε ότι ήταν πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία και όχι ανήλικος. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την ηλικία του δεύτερου εμπλεκόμενου στην υπόθεση, ειδοποίησαν την Στρατονομία που ως αρμόδια πήγε και συνέλαβε τον στρατιωτικό και τον οδήγησε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και νοσηλεύεται από το απόγευμα του Σαββάτου.

Παράλληλα σήμερα ο 14χρονος που αρχικά όταν συνελήφθη στο ΚΤΕΛ Ορεστιάδας υποστήριξε ότι είναι από την Κομοτηνή, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.