Κωνσταντίνος Φλώρος: Στον Έβρο “που δεν θα πέσει ποτέ”, όπως δήλωσε, απ’ το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Κωνσταντίνος Φλώρος: Στον Έβρο “που δεν θα πέσει ποτέ”, όπως δήλωσε, απ’ το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποιεί από το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος,  προκειμένου να ευχηθεί στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορα και να τους ευχηθεί για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο κ.Φλώρος ξεκίνησε από τον βόρειο Έβρο τις επισκέψεις του σε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της ελληνοτουρκικής μεθορίου, φτάνοντας με στρατιωτικό ελικόπτερο στο γήπεδο της Ορεστιάδας. Το Evros-news.gr ήταν εκεί με τον Κώστα Θεοχαρίδη και κατέγραψε την προσγείωση του ελικοπτέρου και την άφιξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Στη συνέχεια ξεκίνησε από τις Καστανιές και συγκεκριμένα το Επιτηρητικό Φυλάκιο 1, όπου αρχικά χαιρέτισε τον σκοπό στο σημείο των συνόρων μας με την Τουρκία, μίλησε με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν εκεί και τους ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Όπως επανέλαβε και στις υπόλοιπες επισκέψεις του,  ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τους είπε:

“Σας συγχαίρω όλους για τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύετε καθημερινά.
Είστε η Ασφάλεια της Ελλάδας.
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με Υγεία και Δύναμη”.

Επίσης συναντήθηκε και ευχαρίστησε, αλλά και αντάλλαξε ευχές, με τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην περιοχή των Καστανεών, ανάμεσα τους και μέλη της FRONTEX, στα οποία μάλιστα ευχήθηκε και για το Καθολικό Πάσχα που ήταν την προηγούμενη Κυριακή.

Ακολούθησε επίσκεψη του Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου στο ολοκαίνουργιο Ε.Φ. 5, στην περιοχή της Νέας Βύσσας, το οποίο έχει ανακαινιστεί εντυπωσιακά και οι χώροι του θυμίζουν κορυφαίο ξενοδοχείο.

Ακολούθησε  στο πρόγραμμα των επισκέψεων του το Στρατόπεδο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ στον Λαγό Διδυμοτείχου. Εκεί επίσης αντάλλαξε ευχές με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία του  Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Ιωάννη Τσιόπλου και τουΔιοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου που τον συνοδεύουν και του Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Καραμανίδη.

Όπως δήλωσε ο κ.Φλώρος: ¨Με μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια συνάντησα τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που επιτελούν το ύψιστο καθήκον της εγγυήσεως της ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας της Πατρίδας, εδώ που χτυπά η καρδιά της, στο  Φρούριο Έβρος Που δεν θα πέσει ποτέ!!

Σας συγχαίρω όλους για τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύετε καθημερινά. Είστε η Ασφάλεια της Ελλάδας
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα με Υγεία και Δύναmh”.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε επίσης και την έδρα της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο Διδυμότειχο και εκτός από την ανταλλαγή ευχών, του έγινε και ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, κυρίως όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ

 

Αφήστε το σχόλιό σας