Αλεξανδρούπολη:  Σφοδρή μετωπική σύγκρουση, φόβοι για νεκρούς στην Εγνατία Οδό – Αυτοκίνητο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

Αλεξανδρούπολη: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση, φόβοι για νεκρούς στην Εγνατία Οδό – Αυτοκίνητο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό συμειώθηκε πριν από λίγο στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη και υπάρχουν φόβοι για νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη όταν αυτοκίνητο, που το πιθανότερο είναι να μετέφερε λαθρομετανάστες, άγνωστο πόσους σε αριθμό, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης το αντίθετο ρεύμα προς Κομοτηνή και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. που κατευθύνονταν κανονικά προς Αλεξανδρολυπολη και μέσα ήταν μόνο ο οδηγός.

Επιτόπου βρίσκεται η Πυροσβεστική προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τους επιβάτες που έχουν εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες των δύο Ι..Χ. αυτοκινήτων κα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ,  προκειμένου να τους μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η κατάσταση των περισοτέρων φαίνεται πολύ σοβαρή, ενώ στο όχημα πιυ μετέφερε λαθρομετανάστες οι πρώτες ενδείξεις είναι πως υπάρχυν και νεκροί.