Κελέτσης: Έστειλε μηνύματα σε Εβρίτες Χριστιανούς για το… Μπαϊράμι των μουσουλμάνων – Τα ανακάλεσε αργότερα

Κελέτσης: Έστειλε μηνύματα σε Εβρίτες Χριστιανούς για το… Μπαϊράμι των μουσουλμάνων – Τα ανακάλεσε αργότερα

Είναι γνωστό, ότι σε κάθε προεκλογική περίοδο τα… βλέπουμε όλα με τους υποψήφιους βουλευτές να προσπαθούν να μαζέψουν ψήφους, αλλά ο νυν βουλευτής Έβρου της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος Σταύρος Κελέτσης, το… τερμάτισε.

Ο γνωστός υπέρμαχος της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου για την φιλοξενία λαθρομεταναστών, έστειλε σήμερα ομαδικά μηνύματα για το Μπαϊράμι, την γιορτή των μουσουλμάνων, σε Χριστιανούς κατοίκους του Έβρου. Το μήνυμα ανέφερε τα εξής:

Λίγο αργότερα και προφανώς μετά από τηλεφωήματα που δέχθηκαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του για την… γκάφα αυτή, προσπάθησε να το διορθώσει στέλνοντας νέο μήνυμα ως ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Το παρακάτω:

Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ αντίστοιχο μήνυμα από τον Σταύρο Κελέτση για τις γιορτές του Πάσχα, με Χρόνια Πολλά για την κορυφαία γιορτή των Χριστιανών.

Το Evros-news.gr, παρουσιάζει τα δυο σημερινά μηνύματα του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Σταύρου Κελέτση, μαζί με μια φωτογραφία την οποία(μαζί με άλλες δύο) μας έστειλε το γραφείο του, ζητώντας να χρησιμοποιούμε αυτές στην προεκλογική περίοδο. Πάλι καλά που δεν μας έστειλε δηλαδή καμιά ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ, όπως αυτή που  υπέβαλλε ενατιον του υπεύθυνου μας Κώστα Πιτιακούδη πριν ένα χρόνο και θα εκδικαστεί σις 5 Οκτωβρίου 2023.