Κελέτσης: Όλοι στον βόρειο Έβρο είναι σύμφωνοι με την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

 “Αυτή την στιγμή αν ρωτήσετε επάνω, όλοι είναι σύμφωνοι με το ΚΥΤ Φυλακίου. Άπαντες. Αν κάνετε μια βόλτα στον βόρειο Έβρο και ρωτήσετε θα το διαπιστώσετε”. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης και εκ νέου υποψήφιος στο νομό μας με το κυβερνών κόμμα.

Ο κ.Κελέτσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ” τη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση με παρυσιαστη τον Σάκη Σταυρίδη, μαζί με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Κατερίνα Μπέρδου. Η δικηγόρος στο επάγγελμα κ.Μπέρδου υπενθύμισε στον Σταύρο Κελέτση, γνωστό υπέρμαχο της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, ότι η συγκεκριμένη δομή επεκτάθηκε επί Κυβέρνησης της Ν.Δ και αυτός απάντησε πως άπαντες πλέον στον βόρειο Έβρο που διαφωνούσαν, τώρα συμφωνούν με το φαραωνικό αυτό έργο.

Μπέρδου: Απ΄ όσο θυμάμαι, η επέκταση του ΚΥΤ έγινε με τη Ν.Δ. και ο κόσμος αντέδρασε γι΄αυτό. Η κοινωνία του Έβρου και ιδιαίτερα της περιοχής αντέδρασε.

Κελέτσης: Αυτή την στιγμή αν ρωτήσετε επάνω, όλοι είναι πλέον σύμφωνοι για το ΚΥΤ. 

Μπέρδου: Α, συμφωνούν με την επέκταση του ΚΥΤ;

Κελέτσης: Άπαντες, επάνω. Αν κάνετε μια βόλτα στον βόρειο Έβρο και ρωτήσετε... Θα σας πω. Χαίρομαι γιατί το θέτετε το θέμα γιατί ξέχασα προηγουμένως να το αναφέρω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Σημείωση: Η φωτογραφία του κ.Κελέτση είναι από αυτές που μας έστειλε το γραφείο τυ, ζητώ ντας να χρησιμοποιούμε τώ ρα στην προεκλογική περίοδο.