Ορεστιάδα: Στα γενέθλια του εγγονιού της πήγαινε η 54χρονη, που σκοτώθηκε στο τροχαίο με 3 νεκρούς

Ορεστιάδα: Στα γενέθλια του εγγονιού της πήγαινε η 54χρονη, που σκοτώθηκε στο τροχαίο με 3 νεκρούς

-Έμενε στην Ορεστιάδα και ήταν από τα Δίκαια, ενώ έχει δυο κόρες και εγγόνια

-Ο 85χρονος οδηγός του λευκού βαν από τη Νέα Βύσσα ήταν συνταξιούχος ταξιτζής, με παιδιά και εγγόνια

-Πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ο 48χρονος συνεπιβάτης, που ήταν συγχωριανός του

Σοκαρισμένη είναι η περιοχή της Ορεστιάδας αλλά και ολόκληρός ο Έβρος, από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στις 12.50 σήμερα το μεσημέρι στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου στο ύψος του Σάκκου Ορεστιάδας, με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η 54χρονη που ήταν ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου και έμενε στην Ορεστιάδα αν και ήταν από το χωριό Δίκαια, πήγαινε στα Ρίζια για τα γιορτάσει με την οικογένεια της μιας απ΄ τις δυο κόρες της,  τα γενέθλια του εγγονιού της. Δυστυχώς έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω της το λευκό βαν που οδηγούσε ο 85χρονος συνταξιούχος ταξιτζής από τη Νέα Βύσσα, που σκοτώθηκε και αυτός ακαριαία, όπως και ο 48χρονος συγχωριανός του που ήταν συνεπιβάτης στο φορτηγάκι και άφησε πίσω του ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA-Ορεστιάδα ΣΟΚ: Τρεις νεκροί σε μετωπική σύγκρουση ΤΩΡΑ δύο Ι.Χ. στον κάθετο άξονα

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστχυήματος με τρεις νεκρούς, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας. Ήδη έχει πάρει καταθέσεις για τις συνθήκες που έγινε αυτό και ποιος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από οδηγούς που επίσης κινούνταν στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, που είναι γνωστό ότι δεν διαθέτεις διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τοπολύνεκρο  δυστύχημα αναφέρει: 

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Την 22-4-2023 και ώρα 12.50, στο 117ο χιλιόμετρο της ΕθνικήςΟδού Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγώνκαι του συνεπιβάτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

Τι δήλωσε η σύζυγος του 85χρονου συνταξιούχου ταξιτζή που επίσης σκοτώθηκε στο τροχαίο

«Είμαστε χάλια, δεν πιστεύουμε αυτό που έγινε», δήλωσε απαρηγόρητη η σύζυγος του 85χρονου συνταξιούχου ταξιτζή που επίσης σκοτώθηκε στο τροχαίο  μιλώντας στο newsit.gr και αναφέρει ότι «ούτε ξέρουμε ακόμη πώς έγινε. Δεν ξέρω καν από που ερχόταν και που πήγαινε».

Η άσφαλτος έμελλε να πάρει την ζωή του 85χρονου συνταξιούχου με καταγωγή από την Βύσσα Έβρου, ο οποίος επί πολλά χρόνια βρισκόταν μπροστά στο τιμόνι. Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε και εγγονάκια τα οποία πληροφορήθηκαν για τον χαμό του και βρίσκονται σε σοκ.

Η σύζυγός του ανέφερε ότι οι αρχές τους ενημέρωσαν κατά τη 1 το μεσημέρι αλλά εκείνη δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπός της έφυγε με αυτόν το τρόπο. «Είμαστε χάλια, όλοι το ξέρουν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Δεν πιστεύουμε ότι έχει γίνει αυτό. Είναι κάτι απρόοπτο, έχουμε σοκαριστεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα που βρισκόταν στο ένα όχημα ήταν 55 χρονών και βουλγαρικής υπηκοότητας, ενώ ο άντρας συνεπιβάτης του 85χρονου συνταξιούχου-ταξιτζή ήταν ιδιοκτήτης ενός καφενείου στην Βύσσα όπου πήγαινε σχεδόν καθημερινά ο 85χρονος. Μάλιστα ήταν και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού και την σύζυγό του.

Αύριο (23.04.2023) αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου του 85χρονου και των άλλων δύο ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα.