Επίθεση αγνώστων με κόκκινη μπογιά στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Μαργαρίτη Κίρκου

Επίθεση αγνώστων με κόκκινη μπογιά στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Μαργαρίτη Κίρκου

 

Επίθεση με κόκκινες μπογιές  στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή Έβρου της   “Ελληνικής Λύσης” Μαργαρίτη Κίρκου στην Αλεξανδρούπολη, έγινε από αγνώστους τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως αναφέρει το e-evros.gr, οι άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές στην πινακίδα του υπψήφιου βουλευτή με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία βρίσκεται στον πρώτο όρφο κτιρίου επί της κεντρικής Λεωφόρου Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να βαψουν τόσο τον τοίχο όσο και το κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο.

Παράλληλα σκόρπισαν και φυλλάδια στο δρόμο  αναλαμβάνοντας την ευθύνης ως οι Αναρχικοί/ Αναρχικές της Αλεξανδρούπολης, προερχόμενοι προφανώς από τπον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης η Αστυνομία και συγκεκριμένη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα συγκεντρωνονται πλάνα και από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου Μαργαρίτης Κϊρκος, που ενηέρωσε τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της Ελληνικής Λύσης για το συμβάν, μιλώντας στο Evros-news.gr τόνισε:

“Αν νομίζουν κάποιοι που κρυμμένοι στο σκοτάδι ή φορώντας και κουκούλες ότι μπορούν να με φοβίσουν και να με τρομοκρατήσουν, επειδή δεν τους αρέσει που ως κόμμα αλλά και εγώ προσωπικά μιλάμε για την Ελλάδα, για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και για λαθρομετανάστες, είναι πολύ γελασμένοι. Δεν με αγγίζουν όλα αυτά. Στενοχωριέμαι που λέρωσαν τους τοίχους και το κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο και χωρίς να φταίνε τίποτα οι άνθρωποι έτρεχαν να καθαρίσουν τις βρωμιές αυτών των γνωστών-αγνώστων.

Συνεχίζω και συνεχίζουμε δυνατά, αποφασιστικά, ελληνικά, για τον Έβρο και την πατρίδα και ο λαός στις 21 Μαίου θα δώσει και στους συγκεκριμένους την απάντηση του δυναμώνοντας την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο”.

Να θυμίσουμε ότι πριν από καιρό και στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ στην πλατεία Κύπρου είχαν πετάξει άγνωστοι κόκκινες μπογιές.