Αλεξανδρούπολη FC: Ο πρώην Πρόεδρος της Βέροιας Σίμος Ορφανίδης έτοιμος να εμπλακεί στην διοίκηση

Αλεξανδρούπολη FC: Ο πρώην Πρόεδρος της Βέροιας Σίμος Ορφανίδης έτοιμος να εμπλακεί στην διοίκηση

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σίμος Ορφανίδης, είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης FC, η οποία υποβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Έβρου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βράδυ η ομάδα του Έβρου:

“Μια πολύ μεγάλη εξέλιξη για την ομάδα μας καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας- Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σίμος Ορφανίδης είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης FC.
Ο επιτυχημένος Βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην πόλη μας, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ.Αλέκο Πατσιώρα οραματίζονται μια ισχυρή ομάδα που θα δημιουργηθεί από το καλοκαίρι για τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες σε βάθος χρόνου.
Οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο και ο ίδιος εκτός απροόπτου θα δώσει το παρών στον τελικό κυπέλλου με τον Ορέστη Ορεστιάδας που έχει οριστεί 6 Μαΐου”.
Ας ελπίσουμε να υπάρξει τελικά αυτή η θετική εξέλιξη για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που φέτος ξεκίνησε με πολύ υψηλούς στόχους λόγω της συνένωσης με την ομάδα του περσινού Πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτη και τελικά είχε απογοητευτική πορεία και  με συνεχείς ήττες υποβιβάστηκε.