ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι υποψήφιοι βουλευτές στον Έβρο, ο Γεωργούλης, η Καϊλή, η Σπυράκη και η ψήφος των Ελλήνων

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι υποψήφιοι βουλευτές στον Έβρο, ο Γεωργούλης, η Καϊλή, η Σπυράκη και η ψήφος των Ελλήνων

Τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών της 25ης Μαΐου και με όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην υπόθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τη σημερινή επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη του Γιάννη (με ένα ν) Βαρουφάκη, αποφάσισα να παραθέσω κάποιες σκέψεις που καιρό τώρα στριφογυρίζουν στο μυαλό μου.

Ξεκινώντας με την επισήμανση ότι κάποιοι δεν μπορούμε ξαφνικά να εμφανιζόμαστε ότι.. πέφτουμε από τα σύννεφα, όταν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες εξελίξεις ή όταν τις επιλογές μερικών τις πληρώνουμε αν όχι όλοι μας, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Είναι λοιπόν καιρός να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ως Έλληνες συνολικά και ως Εβρίτες.

Για τον τρόπο που επιλέγουμε να ψηφίσουμε, τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις Ευρωεκλογές, γιατί οι αυτοδιοικητικές εκλογές που ακολουθούν είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Κι επίσης εντελώς διαφορετικά τα κριτήρια επιλογής για τον καθένα ποιος θα ψηφίσει για δήμαρχο ή Περιφερειάρχη.

Δεν φταίνε λοιπόν μόνον τα κόμματα για τους υποψηφίους που επιλέγουν όσον αφορά τις Ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, αλλά και ο κόσμος που ψηφίζει όχι με κριτήρια τις ικανότητες, πολιτικές και όλες τις υπόλοιπες ή το βιογραφικό και την μόρφωση του κάθε υποψήφιου, αλλά την αναγνωρισιμότητα του. Αν είναι τραγουδιστής, ποδοσφαιριστής, ηθοποιός ή δημοσιογράφος.

Ο Γεωργούλης, η Καϊλή και η Σπυράκη, δεν πήγαν μόνοι τους.

Κι όταν έρχονται το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα αυτά που ζούμε με τις κατηγορίες εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  για ξυλοδαρμό και βιασμό ή με την σύλληψη και φυλάκιση της Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Εύας Καϊλή για δωροδοκία από το Κατάρ ή την έρευνα στις Βρυξέλλες για κάποιο συνεργάτη της Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρίας Σπυράκη.

Δεν μπορούμε λοιπόν να δηλώνουμε έκπληκτοι με όλα αυτά και επειδή ακούω συχνά κάποιους και με αφορμή την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών να κατηγορούν συλλήβδην τους δημοσιογράφος για απαράδεκτες κατά την γνώμη μου θέσεις και απόψεις που διατύπωσαν, ξεχνούν ότι και η Καϊλή και η Σπυράκη δημοσιογράφοι είναι και ο κόσμος τους έστειλε στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως και τους Κούλογλου, Αρβανίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης είναι δημοσιογράφοι, αλλά και τον Γιώργο Κύρτσο, εκδότη-δημοσιογράφο που εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία και τώρα… βαδίζει προς ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην το ξεχάσω, υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, του εθνικού προμηθευτή και στη συνέχεια εθνικό κατασκευαστή με την Ιντρακάτ (μαζί με την ΤΕΡΝΑ του πεθερού Γεραπετρίτη μοιράστηκαν τα 80 εκατ. ευρώ της επέκτασης του φράχτη), που και αυτόν έστειλαν στην Ευρωβουλή οι ψηφοφόροι.

Ο Βαρουφάκης με τις… Δήμητρες και τις κλειστές τράπεζες

Όσο για την σημερινή επίσκεψη Βαρουφάκη στην Αλεξανδρούπολη, κάποιοι που θεωρούν ότι ψηφίζοντας το κόμμα του ΜΕΡΑ24 ή ΜΕΡΑ 25 πως στο καλό λέγεται, κάνουν αντίσταση, ξεχνούν ότι στήνονταν στην ουρά για να πάρουν μερικές δεκάδες ευρώ. Από τα δικά τους χρήματα, τους κόπους τους που είχαν στην τράπεζα.

Όταν μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι και αμετανόητος, αφού δηλώνει τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του πως θα πληρωνόμαστε με… Δήμητρες ή Κλυταιμνήστρες. Κι ακόμα πως σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διστάσουν να κλείσουν και πάλι τις τράπεζες.

Μήπως ξεχάσαμε από το 2010 και μετά, όλοι αυτοί που λένε ότι είναι αντισυστημικοί, ψήφισαν την Χρυσή Αυγή; Ξεχάσαμε τον Πάνο Καμμένο που συγκυβέρνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ενώ παρίστανε τον πατριώτη, δεν απέτρεψε την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών; Μόνο κατόπιν εορτής προσπάθησε να κάνει το… παλικάρι, όταν πολλοί από τους βουλευτές του τον… πούλησαν για την υπουργική ή βουλευτική καρέκλα και πήγαν στον Τσίπρα.

Ξεχάσαμε κάποιους… αντισυστημικούς που κάνοντας όπως έλεγαν χαβαλέ ψήφισαν τον Βασίλη Λεβέντη και όχι μόνο είχε λόγο και ρόλο στη Βουλή, αλλά διαμόρφωνε τις εξελίξεις στην χώρα; Ο Λεβέντης του οποίου το κόμμα διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη. Ξεχάσαμε ότι στον Έβρο εκλέξαμε βουλευτή τον συμπαθή κατά τα άλλα Μαρίνο  Ουζουνίδη με το κόμμα του Καμμένου και μετά δεν εκλέχθηκε καν δημοτικός σύμβουλος το 2019;

Πρώτος ο Δημοσχάκης με τον διορισμένο

εκτός ΑΣΕΠ γιο στην Βουλή

Τα λέω αυτά γιατί έχουμε μπροστά μας την 21 Μαΐου εθνικές εκλογές και θα πρέπει να θυμηθούμε κάποια πράγματα. Όσον αφορά το νομό Έβρου, ακούω για παράδειγμα κάποιους να εκφράζουν έντονα παράπονα και να κάνουν σκληρή κριτική για τη στάση που κράτησαν οι κυβερνητικοί βουλευτές στο εμφατικό θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου.

Με τον μοναδικό που διαφοροποιήθηκε στις δηλώσεις του εκφράζοντας διαφωνίες και έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κόσμου όταν ήρθε στην Ορεστιάδα ο Νότης Μηταράκης και αναφέρομαι στον Χρήστο Δερμεντζόπουλο, ενώ οι Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης ήταν και το δήλωναν συνέχεια υπέρμαχοι των αποφάσεων και της προκλητικής συμπεριφοράς Μηταράκη.

Για τον πρώτο σε ψήφους, με πάνω από 16.000 σταυρούς το 2019 Τάσο Δημοσχάκη το Evros-news.gr αποκάλυψε χρόνια τώρα τον τρόπο που διόρισε ως γυμναστή τον γιο του στη Βουλή εκτός ΑΣΕΠ φυσικά και μετά από δυο-τρεις συμβάσεις μικρής χρονικής διάρκειας μονιμοποιήθηκε. Ακόμα ότι έχει αποσπασμένη τη σύζυγό του από το υπουργείο Οικονομικών στο γραφείο του, όλα αυτά κάποιοι δεν τα έβλεπαν;

Ο Κελέτσης που… πέρασε και δεν ακούμπησε

Έπρεπε να έρθει η προκλητική συμπεριφορά του γιου του Σπύρου, ο οποίος αν και εκλέχθηκε με την παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής τα… έκανε πλακάκια με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για να γίνει Πρόεδρος; Με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα; Τώρα κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να δούμε τι θα κάνουν όταν έρθει η στιγμή της κάλπης.

Ξέχασαν ότι επανεκλέχθηκε βγαίνοντας τρίτος σε ψήφους ο Σταύρος Κελέτσης που είχε ξαναϋπάρξει ο βουλευτής από το 2005 μέχρι το 2009 επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και τότε… πέρασε και δεν ακούμπησε, αφού ήταν άχρωμος, άγευστος και αόρατος, αλλά ξαναβγήκε βουλευτής το 2019;

Ένας άνθρωπος που με βάση το Πόθεν Έσχες του δήλωσε ετήσιο εισόδημα το 2018 περίπου 2.300 ευρώ; Δηλαδή περίπου 200 ευρώ τον μήνα; Κι αντί να επιλέξουν τον απόστρατο Στρατηγό Παναγιώτη Φαραντάτο για παράδειγμα, που προσέφερε τις υπηρεσίες του και σε πολλές Μονάδες της περιοχής, επέλεξαν ως… καινούργιο πρόσωπο τον Κελέτση; Κι… ανέβαιναν στα κάγκελα με την στάση του στο ΚΥΤ Φυλακίου και όχι μόνο;

Σίγουρη θεωρεί την 3η τετραετία η Γκαρά

Να πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ; Ξεχνάνε κάποιοι, ότι  είναι δύο τετραετίες βουλευτής του κόμματος στον Έβρο  η Νατάσα Γκαρά, που μέχρι να εκλεγεί το 2015 το μόνο που είχε να επιδείξει ήτανε ότι εργαζόταν ως δημοσιογράφος και έγραφε κάποια ρεπορταζάκια στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Μεθόριος” που έχει η οικογένεια της;

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι δηλώνει δεξιά και αριστερά για όσους της κάνουν κριτική, ανάμεσά τους και το Evros-news, ότι δεν ασχολείται με αυτά και είναι σίγουρη πως θα εκλεγεί για 3η τετραετία βουλευτής στο νομό Έβρου και ας λένε ή ας γράφουν ότι θέλουν; Αυτή που υιοθέτησε το περασμένο καλοκαίρι όλα τα fake news για τη “νεκρή Μαρία” στη νησίδα του Έβρου. που πρόσβαλε διεθνώς την περιοχή μας και την Ελλάδα;

Που έκανε δηλώσεις εναντίον των αστυνομικών και στρατιωτικών του Έβρου, γιατί όπως έλεγε δεν πήγαν να σώσουν τους πρόσφυγες που βρισκόταν σε ελληνικό έδαφος, ενώ όπως αποδείχθηκε ήταν τουρκική επικράτεια και πέθανε ένα μικρό παιδί, που επίσης αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια; Θα πιστεύει πως τα ξέχασαν αυτά οι Εβρίτες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και θα την ξαναεκλέξουν βουλευτή.

Ο Τσολακίδης, η YTONG, η THRAKON

και οι άλλες επενδύσεις

Όταν υπάρχουν συνυποψήφιοι της στο ίδιο ψηφοδέλτιο, πολύ ανώτεροι από κάθε άποψη. Όταν υπάρχει ο κορυφαίος βιοαρχιτέκτονας Βασίλης Τσολακίδης, ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα προσέφερε στον τόπο, φέρνοντας πριν από περισσότερα από 25 χρόνια το εργοστάσιο της YTONGκαι της THRAKON στο Νεοχώρι απ’ όπου κατάγεται.

Εκεί όλα αυτά τα χρόνια εργάζονται δεκάδες άτομα από την περιοχή και αρκετοί ακόμα… τρώνε ψωμί από τις μεταφορές προϊόντων και πρώτων υλών.  Κι ετοιμάζεται πάλι να φέρει στον βόρειο Έβρο που ερημώνει, άλλη μια επένδυση εκατομμυρίων ευρώ για Μονάδα Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας;

Ένας άνθρωπος που διετέλεσε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και έπαιξε ρόλο, όπως και ιδιοκτήτες τους παραδέχονται, στη δημιουργία μονάδων βιοαερίου στον Έβρο οι οποίες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια  και φέρνουν χρήματα; Όπως είναι αυτή που έχει η εταιρεία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ στη Μέστη και η δεύτερη της οικογένειας Ζησάκη στο Ασημένιο;

Αυτός λοιπόν διεκδικεί την μία θέση βουλευτή που εκτιμάται ότι θα εκλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, μαζί με την  Γκαρά, η οποία δείχνει βέβαιη πως θα εκλεγεί 3η τετραετία. Ποντάροντας ενδεχομένως στις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες που έχει με τα στελέχη και τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ  στο νομό Έβρου ή στα πανηγύρια και τις άλλες εκδηλώσεις όπου παραβρίσκεται.

Επιλογή Τσίπρα για διεύρυνση η Μπέρδου

Για να μην θυμηθώ ότι η Νατάσα Γκαρά είναι Αναπληρώτρια Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η άδεια που είχε το οικογενειακό της ραδιόφωνο, το “Ράδιο Μεθόριος” είχε μεταβιβαστεί σε άλλο ιδιοκτήτη και χρησιμοποιείται από αυτόν, όπως αναφέρει το ΕΣΡ και ο ραδιοφωνικός σταθμός της μητέρας της συνέχισε να εκπέμπει παράνομα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια πλέον, όπως είχε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ το Evros-news.gr και αμέσως σχεδόν σταμάτησε η εκπομπή από τα Fm.

Na πάμε λοιπόν σε μία επίσης γυναίκα υποψήφια, την δικηγόρο Αλεξανδρούπολης με καταγωγή από τη Σαμοθράκη Κατερίνα Μπέρδου, η οποία αποτέλεσε μία από τις επιλογές σε όλη την Ελλάδα του ίδιου του προέδρου Αλέξη Τσίπρα με στόχο την διεύρυνση που θέλει να κάνει στο κόμμα του στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Χρόνια πετυχημένη επαγγελματίας, παντρεμένη με δυο παιδιά, πολύ γνωστή στο χώρο των ψηφοφόρων που παλαιότερα επέλεγαν το ΠΑΣΟΚ και τώρα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, κανονικά όλα αυτά θα έπρεπε να μετρήσουν θετικά στην επιλογή όσων επιλέξουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 21 Μαίου. Κι όχι ποιος ελέγχει τους… κομματικούς μηχανισμούς στον Έβρο.

Μαλτέζος με το ΣΥΡΙΖΑ Τravel και τις λάθος επιλογές

Επεσήμανα το τελευταίο, γιατί θα θα μου πει κάποιος… ξεχνάς το Μενέλαο Μαλτέζο που στις προηγούμενες εκλογές 2019 ήταν δεύτερος σε ψήφους. Φυσικά και δεν ξεχνιούνται κάποια πράγματα που εκπροσωπεί, αφού αυτός και αν είναι η επιτομή του ανθρώπου ο οποίος προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τον κομματικό μηχανισμό.

Ξεχνάμε όλοι ότι ο συγκεκριμένος ήταν Συντονιστής της Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, τότε με το περίφημο… ΣΥΡΙΖΑ Τravel; Με τα e-mail που είχε αποκαλύψει το Evros-news ότι έστελνε “επιστρατεύοντας” το σκάφος του Λιμενικού, το περίφημο “Γαύδος”, για να μεταφερθούν χειροκροτητές του Αλέξη Τσίπρα στη Σαμοθράκη όταν ως Πρωθυπουργός;

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, με την ξεκάθαρη καθεστωτική νοοτροπία ότι το κόμμα μπορεί να… χρησιμοποιεί το Κράτος, επίσης προσπαθεί να βγει βουλευτής. Για να μην ξεχάσουμε ότι αυτός… παρέσυρε τον ΣΥΡΙΖΑ στην επιλογή να μη στηρίξει για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Γιάννη Ζαμπούκη αλλά επέλεξε τον Δημήτρη Λαζόπουλο που πήρε περίπου 5% και εκτέθηκε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ αφού στον δήμο Αλεξανδρούπολης είχε ποσοστά κοντά στο 30%.

Κι αναρωτιούνταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας όταν είχε έρθει στην Αλεξανδρούπολη και συναντήθηκε με τον Ζαμπούκη, γιατί δεν τον στηρίξαμε για δήμαρχο και θα είχαμε στην μεγαλύτερη πόλη της Θράκης δική μας επιλογή. Τι να του απαντήσουν ο Μαλτέζος με τον φίλο μου τον Σπύρο Δέδογλου που επίσης ήταν τότε εναντίον της υποψηφιότητας Ζαμπούκη.   

Αποθέωση  ασυνέπειας, υποκρισίας,

καιροσκοπισμού και κωλοτούμπας

Α και να μην ξεχάσω όσον αφορά τις επιλογές των ψηφοφόρων, την μεγάλη μου… συμπάθεια, τον Πάρη Παπαδάκη, που… απειλεί κιόλας ότι αν ιδρώσει το αυτί του από όσα του γράφουν κάποιοι, αφήνει να εννοηθεί ότι θα τρέχουν να κρυφτούν. Επειδή απλά υπενθυμίζουν τα όσα έλεγε και έκανε στις κινητοποιήσεις με το ΚΥΤ Φυλακίου και δεν τήρησε τίποτα από όλα αυτά τώρα.

Γιατί σε μια αποθέωση ασυνέπειας, υποκρισίας, καιροσκοπισμού και κωλοτούμπας ο υποψήφιος τώρα με την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου, ξέχασε τις δημόσιες δεσμεύσεις του απέναντι στους τότε “συμμαχητές” του στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου. Όταν ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους, ότι δεν πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής εκμεταλλευόμενος στον αγώνα εκείνο.

Γιατί δυστυχώς… δικαίωσε τους βουλευτές της Ν.Δ Δημοσχάκη και Κελέτση που έλεγαν πως κάποιοι οι οποίοι πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις, θέλουν να εξαργυρώσουν τον αγώνα αυτό για να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Μόλις λοιπόν ο Παπαδάκης…. μυρίστηκε το ενδεχόμενο να βγάλει βουλευτή το κόμμα του Βελόπουλου στον Έβρο, “ανακάλυψε” την “Ελληνική Λύση” και έθεσε υποψηφιότητα.

Και κάτι ακόμα. Τον ακούω να κατηγορεί ως Πρόεδρος του συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” τους βουλευτές Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κατάφεραν να δώσουν λύση στο διαχρονικό πρόβλημα με τη νομιμοποίηση των καλυβών στο Δέλτα του Έβρου και έχει απόλυτα δίκιο. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων στάθηκαν ανίκανες να δώσουν λύση και να γίνει δεκτό ένα δίκαιο αίτημα των ανθρώπων πού βρίσκονται δεκαετίες εκεί και επιτελούν εθνικό έργο.

Ο ίδιος ως Πρόεδρος του συλλόγου, ποια αποτελεσματικότητα είχε και ποια λύση πέτυχε, με αγώνα, πιέσεις και κινητοποιήσεις και τώρα υπόσχεται στους ψηφοφόρους πως αν εκλεγεί βουλευτής θα είναι πιο αποτελεσματικός από τους άλλους; Εκτός από δηλώσεις εντυπωσιασμού, όλα αυτά τα χρόνια ως Πρόεδρος του “Αινήσιου Δέλτα” τι κατάφερε στο συγκεκριμένο άλυτο ζήτημα; Πέρα από τις φωτογραφίσεις με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όταν είχε επισκεφθεί την περιοχή;

Καλά που είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ

η Μουλατζίδου και μάθαμε ότι υπάρχει

Και για να μην ξεχάσω και το ΠΑΣΟΚ, μια που αύριο αναμένεται στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος του Νίκος Ανδρουλάκης, καλά που είναι υποψήφια βουλευτής του η Δροσιά Μουλατζίδου και έμαθε ο κόσμος αλλά και όλοι μας, ότι είναι εδώ και 4 χρόνια δημοτική σύμβουλος με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Συμπαθέστατη κατά τα άλλα γιατρός η κ.Μουλατζίδου, άλλα τέσσερα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο την φωνή της πραγματικά δεν την ακούσαμε σε κάποια παρέμβαση, τοποθέτηση, άποψη που να κάνει αίσθηση. Μιλάμε ότι ξεπέρασε και το Νίκο Βουλγαρίδη, που ως δημοτικός σύμβουθλος του Απόστολου Φωτιάδη, στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου (αλλά και του Περιφερειακού ως σύμβουλος της παράταξης Τοψίδη)  άνοιγε το στόμα του μόνο για να… πιει τον φραπέ του.

Η κ.Μουλατζζδου λοιπόν, ούτε κάποιο πόστο ευθύνης στη δημοτική αρχή ανέλαβε. Στο Πολυκοινωνικό για παράδειγμα, μια και γνωρίζει ως γιατρός αρκετά πολλά από τα θέματα που άπτονται της επαγγελματικής της ενασχόλησης. Τώρα ζητάει την ψήφο του κομματικού της χώρου για να βγει βουλευτής και βλέπω συνεντεύξεις της, διαφημίσεις της και άλλα τέτοια.

Γι αυτό σας λέω παραφράζοντας τη γνωστή φράση: Κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη. Αυτά και… καλή ψήφο όταν έρθει η ώρα.

Ο… Ναρκαλιευτής