Ο… ανατρεπτικός παρουσιαστής και κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος ήρθε στον Έβρο και έφτασε ως το Ορμένιο

Ο… ανατρεπτικός παρουσιαστής και κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος ήρθε στον Έβρο και έφτασε ως το Ορμένιο

Ο… ανατρεπτικός παρουσιαστής και κωμικός, ο αγαπημένος της νεολαίας για την… τρέλα του Φάνης Λαμπρόπουλος ήρθε στον Έβρο και έφτασε ως το βορειότερο άκρο του νομού και της χώρας, το Ορμένιο.

Εκεί μαζί με την παρέα του, φωτογραφήθηκαν και ο ίδιος ανέβασε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας: “Φτάσαμε στη βορειότερη κατοικημένη περιοχή της Ελλάδας”. Μάλιστα του έκαναν like πάνω από 6.700 άτομα.

Μάλιστα από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση του στην προσωπική σελίδα στο facebook, ήταν ο συμπατριώτης μας Πέτρος Πολυχρονίδης, με χειροκροτήματα.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, που έχει ένα δικό του τρόπο να παρουσιάζει τις εκπομπές και τώρα στον Music 89.2 με τα ΒΙΝΤΕΟ που ανεβάζει στο κανάλι του στο Youtube από όσα… ανατρεπτικά λέει και έχει χιλιάδες προβολές, είχε προαναγγείλει από την ραδιοφωνικό του εκπομπή την επίσκεψη στην περιοχή μας. 

Πολλοί Εβρίτες μάλιστα κάλεσαν τον Φάνη Λαμπρόπουλο να βρεθεί στην πόλη ή το χωριό τους για να τον κεράσουν. Από καφέ έως και εβρίτικες πίτες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής και κωμικός έχει αδυναμία στο φαγητό.