Στο νοσοκομείο η Ήβη Αδάμου – Η ανάρτηση-εξήγηση της τραγουδίστριας που μένει στην Αλεξανδρούπολη

Στο νοσοκομείο η Ήβη Αδάμου – Η ανάρτηση-εξήγηση της τραγουδίστριας που μένει στην Αλεξανδρούπολη

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το Σάββατο η Ήβη Αδάμου, η Κύπρια τραγουδίστρια που μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με τον συντοπίτη μας σύντροφο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

Η αγαπημένη της νεολαίας τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια γυρισμάτων ενός video clip με τον σύζυγό της, Μιχάλη Stavento, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπως έκανε και η ίδια γνωστό μέσω των social media. Με μια φωτογραφία όπου δείχνει στο χέρι της τον ορό που της έβαλαν. Δεν  έκανε γνωστό ούτε τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ούτε ποιο είναι αυτό. Μάλλον όχι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αλλά κάποιο στην περιοχή που γυρίζονταν το video clip.

Ωστόσο τόνισε πως η υγεία πρέπει να είναι «πάνω απ’ όλα». Κατά… διαβολική σύμπτωση μάλιστα, το τραγούδι για το οποίο ξεκίνησαν γυρίσματα, έχει τον τίτλο «Στον γιατρό». Όπως έγραψε η Ήβη Αδάμου:

“Καλά πήγε αυτό…στον γιατρό. Το νέο μας τραγούδι με Μιχάλη Κουϊνέλη το έκανα και πράξη την ημέρα του γυρίσματος. Υπέροχα. Σαν την υγεία, τίποτα», έγραψε η Ήβη Αδάμου στη λεζάντα.