Έβρος: Συλλήψεις Έλληνα και αλλοδαπού διακινητών λαθρομεταναστών σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη

Έβρος: Συλλήψεις Έλληνα και αλλοδαπού διακινητών λαθρομεταναστών σε Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στον Έβρο τις προηγούμενες ημέρες, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, δύο (2) διακινητές, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δυο περιπτώσεις λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή των Φερών Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον Έλληνα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) λαθρομετανάστες.

Επιπλέον στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο συκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης και μία γυάλινη πίπα.

Στη άλλη περίπτωση, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, η μικροποσότητα ηρωίνης, μία γυάλινη πίπα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις  υποθέσεις ενήργησαν τα   Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.