Αγνοείται 9 ημέρες 57χρονος απ’ το Μοναστηράκι Φερών – Ενεργοποιήθηκε το SILVER ALERT 

Αγνοείται 9 ημέρες 57χρονος απ’ το Μοναστηράκι Φερών – Ενεργοποιήθηκε το SILVER ALERT 

3

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες μετά από 9 ημέρες εξαφάνισης, για τον 57χρονο Βασίλη Χαραλαμπίδη από το χωριό Μοναστηράκι Φερών, που εξακολουθεί να αγνοείται από τις 25 Απριλίου.

Ο αδερφός του, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, αλλά και η Αστυνομία με την Πυροσβεστική, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, εξακολουθούν να τον αναζητούν καθημερινά για ώρες., χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό και ενεργοποιήθηκε από τις 2 Μαΐου, ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του Εβρίτη, Βασίλειου Χαραλαμπίδη, που αγνοείται από τις 25/04/23.

Αλεξανδρούπολη: Αυθεντική σπιτική ψαρόσουπα και άλλες μοναδικές γεύσεις, μόνο στο Ουζερί Αλέξης – EVROS NEWS

Ο 57χρονος ζούσε με τους δυο ηλικιωμένους γονείς του, αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Μοναστηράκι, Φερών, όταν έφυγε για να πάει στο καφενείο του χωριού και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αν και για να πάει από το σπίτι του προς το καφενείο έπαιρνε κατεύθυνση προς  την Αλεξανδρούπολη, τελευταία φορά τον είδαν να κατευθύνεται στον δρόμο προς τις Φέρες και δεν έχει βρεθεί όλες αυτές τις 9 μέρες κανένα ίχνος του.

Έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,78μ και είναι κανονικού βάρους. Έχει γενειάδα.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι φόρμες και καφέ μπότες.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.